Системи за електронни упражнения?

03.03.04
10:46

Какво ви е мнението за тези системи? Сигурно вие както и аз сте скиптично настроени към тези “мързеливи” системи. Някой пробвал ли ги е?

LU

03.03.04
11:55

Пълен боклук са.Един приятел си взе и ефекта е нулев.Казва че само прави масаж. :)

RE

03.03.04
15:23

Това е най-голямата глупост, която човек може да си вземе.

03.03.04
20:49

O ne me pitaite za teq ne6ta,4e edna priqtelka mi dade da ho probvam 6toto iskah da si go kopuvam i ako vi kaja kak me udrq6e tok :cry: Napravo nikoga nqma da si sloga podobna gadost,Puk za efecta ne znam,kazvat 4e ima… :roll:

03.03.04
21:39

да,ефекта е точно 0 8)

s_yellow да знаеш случайно че преди тово се мажеш със специален крем за да не те тресе тока :?:  :shock:

03.03.04
22:17

lexus, доколкото знам, за да се стимулира хипертрофия в един мускул трябва малко по-електричество, което обаче оредизвиква най-малко кожни изгаряния.

03.03.04
22:34

За тях съм чувал, че не толкова се трупа мускулна маса от колкото се топят мазнини. Това съм го чувал от хора които са го пробвали. Вие какво мислите има ли начин да стане това?

03.03.04
23:00

Честно казано, не вярвам.

27.04.04
18:12

Сега се късат да дават една реклама от WS Teleshop която пак ме кара да си го купя това нещо. Става въпрос за това. Дали поне няма да помогне за възтановяването? :roll:

27.04.04
23:15

Ако си мислиш че тия дето го рекламират са направили тия плочки и мускули с него жестоко си се излъгал мойто момче.А това за въстановяването е пълна глупост ! Как да помогне като мускула се натоварва, а за да се въстанови трябва почивка!

EN

27.04.04
23:35

lexus бате като си го вземеш, ако решиш естествено де, да кажеш дали действа, че майка ми иска такива глупости ама аз само я разобеждавам, пък ако действа да хвана да и купя един чифт по някъв повод, да им се изкефи...

28.04.04
14:46

Problem? и за миг не съм си помислял че тези от рекламата са си направили мусколите от това. А за възтановяването доколкото разбрах от рекламата това нещо може и да масажира, а нали при масаж мускулите се отпускат, затов си помислих че може да помогне във възтановяването.
EnTiCeR нямаш проблем, ако си го взема (а аз мисля да рескувам) след определено време ще ти кажа дали има някакъв резултат. Но едва ли само с това без никакви други усилия ще има кой знае какъв успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1