07.05.07
14:28
Може доста теми да са започвали така ама все пак стомаха е доста проблемна област на повечето момичета!Аз съм на 18 години 45кг. 164см.Не съм дебела даже съм слабичка,но естествено имам проблем с стомаха ми искам да го постегна малко,вижда ми се понаедрял ,а аз доста държа на фигурата си. Няма смисъл да ходя на фитнес защото искам само да стегна стомаха си ..правя си коремни преси по 4,5,6 серии и всяка седмица увеличавам повторенията.Гледам на не ям много хляб позволявам си по 1 филия на ден.Общо взето ... и пак съм си същата какво точно трябва да прая за да си пребера стомаха не искам плочки и разни тем подобни искам само да е стегнат. Много бих се радвала..някои да ми каже какво точно да прая??!?! Благодаря предварително :)
07.05.07
16:15
Първо проблемната област на повечето жени не е “стомаха” (коремните мускули), а бедрата!
Второ с коремни преси няма да стане. Прави кардио и недей да ядеш боклуци. При 46 кг на тоя ръст си е направо страшно да ти давам каквито и да е други съвети, защото можеш да изчезнеш. :long:
Това че ще изчезна не го разбрах малко,но както и да е. Все пак благодаря за отговора еми незнам според мойте наблюбения е стомаха, може и да се лъжа казвам това което виждам :) Примерно става ли да скачам на важе ?? мисля че е доста подходящо защотото не ми се одава много бягането :) Пък за това какво ям, старая се :( да не се тъпча с боклуци ,но понякога съм се подавала и съм си казвала е сега няма да ми се лепне и така ....и ето го и резултата имам стомахче ;(
07.05.07
16:36
Ами идеята е, че то с един месец тренировки не става, пробвай велоергометър да караш. Трябва много постоянство и труд. Ако нямаш такова стационарно колело у вас, трябва да ходиш до зала, няма как.
И запомни като сваляш, ще сваляш навсякъде, просто тялото е устроено така. :-)
хехе е тогава верно ще се стопя ;) малиии ;) дам на ясно съм че трябва адският труд за да се постигне ефект, но няма как ;) мерси много ще гледам да си седна яко на дупето и да вартя педала яката :) хихих
07.05.07
16:45
Сега разбра какво имам предвид а? :lol:
Е време беше :lol: :red: хахах както казва майка ми : “вече найстина ще прибегна към децкият магазин за дрехи” :-)
Охххх , и аз имам проблеми със стомаха , направо да си кажа корема. Бях 74 килограма , сега съм 54 , диета , тренировки с треньор 4 пъти седмично , всеки път минимум 40 минути кардио , два пъти в седмицата изтощителни тренировки за корема , дупето ми е малко , краката също са добре , но този корем ме побърква. Направо не знам какво да правя вече. Тренера ми каза , че след година ще е добре , ама вече съм отчаяна и си мисля даже да прибегна до пластичната хирургия. Така , че ако някой може да помогне със съвет бих му била много благодарна.
12.09.07
10:40
Пробвайте вакуумки.
Събират издутия корем, но пак трябва търпение, защото фактора време още никой не може да го прескочи :)
Тялото е едно цяло, не може да наблягаш само на определена част, защото ще се получи дисбаланс.
Лиляна, какъв треньор е този, който ти казва да правиш упражнения за корем до изтощение?
Опитай 2 упражнения за корем с по 3 серии и макс 10-12 повторения (с тежест), три пъти в седмицата.
Говоря за римско столче, повдигане на краката от вис и т. н. конвенционални упражнения.
Като напреднеш можеш да пробваш ренегадско гребане (renegade rows) и фул контакт туист (full contact twist).
И да не забравяме по-важната част - хранителен режим с отрицателен калориен прием.
Аз също не се харесвам в огледалото, трябва да свалям мазнинки от корема, затова съм се въоръжил със зверско търпение. Диетата ми е изключително точно сметната и разпределена. За корем правя три пъти в седмицата по 1(макс 2) упражнения.
Наясно съм, че няма да се покажат плочки, докато отгоре им има килим :) Вече имам видим резултат, но се иска будистко търпение и воля.
Мнението беше редактирано от tbby на 13.09.07 13:58.
Благодаря за съветите tddy , но аз првя тези неща и топ отдавна. Тренера ми е много добър( поне в нашия град) Но може би бъркам нещо с диетата или е просто от годините , не знам. Ще продължавам да се мъча и терзая докато постигна резултат. :) или право при доктора в един момент :down:
13.09.07
13:56
Едва ли годините са някаква пречка.
Аз ставам на 30 (другия месец) и хич не ми пречат на растежа на мускулите и отслабването.
Разгледай този форум, има супер полезна информация за диети и тренировки за жени.
п.с.
Вчера ми беше ден за мерене (меря се през месец)
Талия: -2см
Ханш: -2см
Бицепсите са ми пораснали с 0,5см, гърдите с 1см.
Всичко е до диетата и упорити тренировки ;)
Мнението беше редактирано от tbby на 13.09.07 14:02.
Благодаря за съветите ти tddy. Разгледах форума който си ми пратил и дано има по-бързи резултати.ОХ , ЗАЩО И АЗ НЕ СЪМ НА 30 :down: