Медикаменти за релеф?!?!

Темата е заключена.
ST

14.11.04
18:06

Някой може ли да ми помогне по следния въпрос:
“Може ли да ми кажете медикамент повече за релеф ако въобще има такъв?”
:shock:  :wink:  :oops:  :?:  :?:  :!:  :?: Мерси предварително :)  :o :D

AR

15.11.04
12:56

мисля че трябва да погледнеш информацията дадена в сайта за препаратите.прочети за л-карнитина, кленбутерол попаднах наскоро на информация за една от незаменимите мастни киселини не съм сигурен за името и (линолова или линолеува) която спомага за изгарянето на мазнините в тялото. естествено трябва да се подложиш на диета иначе просто забрави за резултат.в същото време не очаквай да качваш мускулна маса.прочети и темата хранене в сайта дават добра информация.трябва да избягваш солта защото тялото задържа вода и ще те прави да изглеждаш пълен.но определено прочети какво са сложили хората в сайта ще ти помогне повече от колкото моите или на някой друг съвети.аз незнам какъв тип метаболизъм имаш и така нататък най точно казано в момента говоря наизуст.като се спреш на нещо питай дали е добро и какви резилтати да очакваш и ако знам ще ти кажа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1