аз в самото начало като започвах не исках протеини понеже си мислих че тва е химия ама баща ми ме накара да си взема (парти)
11.08.07
13:16
и аз имам същия проблем :( ми добре аз хубаво ще ги скрия ама нали трябва преди след тренировка да ги разбивам(тренирам вкъщи защото си имам наи основните уреди)и да ги пия а наще са си внас попринцип.И преди лягане...не става работата
ми ас да ви кажа сурови яйца от магазина не пия(не се знае колко време са стояли) ,само като ходя на село си взимам пресни :-)
И не ти препоръчвам.
Хапвай ги сварени. :coolgrin:При 90% от яйцата, които се продават на пазара, си пише от кога са,до кога са и т.н. Ако са от известна птицеферма (или квот е там) може да ги пиеш и сурови без да се притесняваш от болестотворни микроорганизми като салмонела например.Иначе протеин не ти трябва,сигурен съм, че си на по-малко от 16,а във фитнеса сигурно нямаш стаж и 5 месеца и вече бързаш да почнеш с добавките. А и освен ако не си купуваш от скъпите(и съответно качествени) протеини, то изобщо не си взимай.Както ти казаха по-горе - извара,месце,яйца,картофи,ориз и си готов, само трябва малко финансиране от ваште.
Абе аз не бих рискувал със сурово яйце :sick:
15.08.07
15:46
баша ми вика белтучини никуде ... но аз си взех триблус и го крия в 4антата за фитнес :Д
15.08.07
15:50
възрастните са шашави нали ти каам не даат протеин ам триблус не са го видели иан4е лошО :Д !ама ям яица и такиа неша месо ориз мляко .... овесени ядки !
Мнението беше редактирано от just_bb на 15.08.07 15:50.
Хах еми и моите кат ги питах категорично ми отказаха ама един ден си зех.Прибирам се вкъщи викам мамо взех си протеин.10 минути скандал и тва беше позволиха ми :D Казаха ми повече да не си взимам добавки ма аз са си пия аминокиселини тайно
И като ги пиеш тия аминокиселини,тайно разбира се, да не би вече да си някой 100 килограмов мутант с 46 ръка. За кво ги взимате тия боклуци като даже няма ефект от тях. Разбирам да тренирахте много тежко 6 дни в седмицата,ама тва не е вашия случай.
Е ти па от къде знаеш как тренирам??А иначе че няма ефект съм съгласен
16.08.07
10:07
Някой знае ли дали това което пия е добро казва се FitLinne Fitness drink