проблем с родителите.

Прескочи до:

11.08.07
11:17

аз в самото начало като започвах не исках протеини понеже си мислих че тва е химия ама баща ми ме накара да си взема (парти)

TA

11.08.07
13:16

и аз имам същия проблем :( ми добре аз хубаво ще ги скрия ама нали трябва преди след тренировка да ги разбивам(тренирам вкъщи защото си имам наи основните уреди)и да ги пия а наще са си внас попринцип.И преди лягане...не става работата

14.08.07
19:39

казано от MI5 на 11.05.07, 13:14:

казано от С7АЛК3Р на 11.05.07, 11:48:

казано от mmaarrttiinn на 10.05.07, 13:33:

ми ас да ви кажа сурови яйца от магазина не пия(не се знае колко време са стояли)  ,само като ходя на село си взимам пресни  :-)

И не ти препоръчвам.
Хапвай ги сварени.  :coolgrin:

При 90% от яйцата, които се продават на пазара, си пише от кога са,до кога са и т.н. Ако са от известна птицеферма (или квот е там) може да ги пиеш и сурови без да се притесняваш от болестотворни микроорганизми като салмонела например.Иначе протеин не ти трябва,сигурен съм, че си на по-малко от 16,а във фитнеса сигурно нямаш стаж и 5 месеца и вече бързаш да почнеш с добавките. А и освен ако не си купуваш от скъпите(и съответно качествени) протеини, то изобщо не си взимай.Както ти казаха по-горе - извара,месце,яйца,картофи,ориз и си готов, само трябва малко финансиране от ваште.

Абе аз не бих рискувал със сурово яйце :sick:

JU

15.08.07
15:46

баша ми вика белтучини никуде ... но аз си взех триблус и го крия в 4антата за фитнес :Д

JU

15.08.07
15:50

възрастните са шашави нали ти каам не даат протеин ам триблус не са го видели иан4е лошО :Д !ама ям яица и такиа неша месо ориз мляко .... овесени ядки !

Мнението беше редактирано от just_bb на 15.08.07 15:50.

15.08.07
20:29

казано от MI5 на 13.05.07, 09:56:

казано от Jorix на 12.05.07, 21:51:

Хах еми и моите кат ги питах категорично ми отказаха ама един ден си зех.Прибирам се вкъщи викам мамо взех си протеин.10 минути скандал и тва беше позволиха ми :D Казаха ми повече да не си взимам добавки ма аз са си пия аминокиселини тайно

И като ги пиеш тия аминокиселини,тайно разбира се, да не би вече да си някой 100 килограмов мутант  с 46 ръка. За кво ги взимате тия боклуци като даже няма ефект от тях. Разбирам да тренирахте много тежко 6 дни в седмицата,ама тва не е вашия случай.

Е ти па от къде знаеш как тренирам??А иначе че няма ефект съм съгласен

НЯ

16.08.07
10:07

Някой знае ли дали това което пия е добро казва се FitLinne Fitness drink

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1