09.05.07
09:18
Днес съм на лекар ( за някфа имунизация) и мисля да я питам какви иследваня да си направя да се види как съм има ли ми нещо - профилактично . Вие правите ли си профилактични прегледи и изследваня ? Ако да кажете какви ?
пп: мисля че тук е мястото на темата :roll:
Хах и на мен ми се обадиха за имунизация.Тъкмо мислех да почвам малко трибестан от днес.Ще пречи ли ?
За тетанус става дума.
емцо и аз бях за същото след 1 месец ми казаха и за манту да ходя :) .
Докторката каза че и пълна кръвна картина било достатъчно за профилактика ( само се надявам да не покаже клен-а :-S )
09.05.07
16:17
Вчера ходих до GP-то да ми заверява здравната книжка и между другото ми направи един профилактичен преглед (кардиограма, кръвно налягане и кръвна захар). Имайте предвид, че ПО ЗАКОН НА ВСЕКИ СЕ ПОЛАГА подобен преглед веднъж годишно, така че се възползвайте.
Всичко ми е в норма, дори идеално - точно като за спортист :P
Пфф е*ати и гадостта ! От тая инжекция неска ме боли трицепса а точно това иам днес (биц/триц) пък и нещо грипа се опитва да ме хваща ....
Пфф е*ати и гадостта ! От тая инжекция неска ме боли трицепса а точно това иам днес (биц/триц) пък и нещо грипа се опитва да ме хваща ....
И мен не6то се опитва да ме бори грипа,ама не се давам.Сигурно заради добрата храна и добавките не ме е съборил,ама кофтито е ,че нямам въобще апетит за белтъчни храни.
А иначе по темата,правя си на 2-3 години профилактика на сърцето,но май трябва да се замисля и за по цялостни общи изследвания.
10.05.07
14:04
усетих загубата на апетит чак сега ...
Гълтай по 10 хапа бирена мая на ден и няма да имаш такъв проблем :-)
10.05.07
21:28
Не правя.
@!#&@!@!!&!^&^!&#^
Хиляди пъти съжелявам, че си ся сложих таз ваксина.Така или иначе ако се наложи на момента се ваксинира.
Някаква реакция се получи, цялата ми ръка е отекла.От снощи съм с 38+ гр. температура.Отпадналост, всички мускули бе болят и за капак не мога да приложа лечение с антибиотик.
Никакъв апетит, само се наливам с протеинова шейкчета.
Била задължителна, вика джипито.Аз му викам като е задължителна идват ли да си я слагат ? Не ми вика, а държавата ако тръгне да ги глобява трябва да глоби над 60% от населението.
Абе .....!#&@!@!!&!^&^!&#^ !#&@!@!!&!^&^!&#^ !#&@!@!!&!^&^!&#^ !#&@!@!!&!^&^!&#^ !#&@!@!!&!^&^!&#^ :coolgrin: