Препоръчайте ми диета

09.05.07
16:15

Хора.Идея си нямам от диети и хранителни режими и ме е страх,че ако почна да чета из форума всички теми съвсем ще се объркам :P .Та и в друга тема бях писал-почти 15 години,184-185 сантиметра висок и съм ~83 килограма(то е променяща се работа.Зависи дали съм ял и т.н. и т.н. вие знаете :) ) .Аз даже незнам колко е добре да смъка.Искам да съм си пак около 80 килограма,но да се изчистя и евентуално после да качвам наново мускулна маса :) .Та много ще съм ви благодарен ако ми кажете някоя диета,с която обаче ако е възможно да не сваля и много мускул :)

П.П.Ще си кажа и програмата ако е от полза
Понеделник-Бицепс и гърди
Вторник-почивка
Сряда-Трицепс и гръб
Четвъртък-почивка
Петък-Крака,корем и рамо
Събота и неделя-Почивка
(във всички тренировъчни дни имам и кардио :) )

Темата беше редактирана от асд на 09.05.07 16:15.

Първо да те питам за тренировката ти!Тези крака и рамо не са ли ти тежки?Ако ще тренираш 3 седмично най-добре прави предно и странично с гърдите и задно с гръб.Бицепс и трицепс в един ден и в един крака и корем.Най вероятно не тренираш достатъчно краката и раменете.Ако ги тренираш правилно значи трябва да правиш по около35-40 серий общо за 3 групи на тренировка,а не вярвам да е така.
  А за диетата НВД или 3-2-1 т.е.50% бялтъчини,30% въглехидрати,20% мазнини от калорийния ти баланс засваляне.Първо трябва да си го сметнеш разбирасе.Потърси в търсачката на главната страница!

09.05.07
17:43

Ами наистина последния ден ми идва малко в повече и мисля да ги поразместя.И какво е НВД ?

Хора мъча се и се ровя из статии от около час и полвина-два и достигнах само до първите две хранения

.Изчислих  BMR-то=2218.3 и индексът на активността ми е 1.55(според статията).Айде помагайте ще ви бъда благодарен
Тук видях една диета,която сте удобрили,но на момчето BMR му е 2800.
07:00 - 1/2 лимон със 1лъж. зехтин
07:20 - 150гр. овесени ядки с 1/2 кофичка кисело мляко 2%
9:50 - 3 яйца
11:40 - 50гр орехи
12:50- 150гр пилешко месо
15:00 - салата с риба тон 1/2 консерва собствен сос
17:00 - салата с пилешко месо - проблема ми е тук..майка ми не иска да ям толкова месо...с какво може да се замести месото освен белтъците?
19:00 - салата с няколко белтъка
21:30 - 200гр извара
Вижте дали мога да я ползвам и аз или трябва да се промени нещо?

Мнението беше редактирано от асд на 10.05.07 05:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1