10.05.07
17:56
Здравейте. Та въпросът ми е следния. Съчетанието на Кларинол Кла със Ел-карнитин успешно ли е? Има ли ефект, и най-важното има ли проблеми ако се пият заедно?
КЛА трябва да се пие много време и в игромни количества, за да има ефект.Е има и дефетк естествено - празен портфейл.
Карнитина действа, но иска диета и кардио.
Не вярвайте много на рекламите ;)
Здравейте, искам да споделя и моя опит с Кларинол: пия вече втора опаковка, но още преди да свърши първата бях свалила по 3-4 сантиметра от дупето и талията. Не спазвам почти никаква диета, единствено се опитвам вечер да не приемам въглехидратни храни, освен салати де. По отношение на спорта: ходя на фитнес 2 пъти седмично, като в тренировка правя не повече от 20 минути кардио, и още 2 пъти седмично танцувам салса.
Като цяло: ефектът от КЛА-то в килограмите при мен е по-малък, а в сантиметрите - по-голям. Което пък иде да покаже, че това, дето го свалям, са си точно мазнини, а не нещо друго, нали така? ;-P
Така че, наистина съм доволна от Кларинола. Преди да започна да го пия, говорих с тяхната консултантка и я разпитвах доста неща: след колко време мога да очаквам резултати, как точно действа и т.н., и нейните обяснения ми се сториха доста правдоподобни.
Ако някой има по-конкретни въпроси, ще се радвам ако успея да помогна ;-)
С моите обяснения пропуснах най-важното - да отговоря по темата. ;-) Същия въпрос го бях задала на консултантката от Кларинол и тя обясни, че не пречи Кларинол да се взема заедно с Л-карнитин и фет бърнъри, даже им се допълвало действието.
Успех!
06.06.07
13:04
Пoръчах си CLA 500 . Съдържа линолна киселина и 100% масло от шафран. Вземат се по три капсули дневно. При ограничени въглехидрати и повишено движение се отслабвало 10-11 кг на месец.
06.06.07
13:16
....................................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:05.
Пoръчах си CLA 500 . Съдържа линолна киселина и 100% масло от шафран. Вземат се по три капсули дневно. При ограничени въглехидрати и повишено движение се отслабвало 10-11 кг на месец.
при тези условия, може и без него да се свалят, особенно ако не държиш да запазваш ММ
06.06.07
13:56
Да само, че организма свиква на диетата и спираш да сваляш килограмите.
07.06.07
13:13
заинтригува ме, какви са
въртене на въглехидратите (carb cyckling мисля че се пише) или зареждащи дни при НВД.л-карнитина го прекъсваш на всеки 30-40 дена за по 2-3 седмици, а в това време вкарваш термобърнър.след термобърнъра можеш да вкараш липотропен бърнър + л-карнитин.свалял съм 23кг за 4-5 месеца непрекъснато сваляне.
Здравейте.Ами какво става като спреш приема на Л-карнитин?Налице ли е така наречения йо-йо ефект?
Здравейте.Ами какво става като спреш приема на Л-карнитин?Налице ли е така наречения йо-йо ефект?
Карнитинът се взима заедно с добра диета и тренировки...Естествено,че ако след това започнеш да се храниш неправилно и не спортуваш,ще загубиш много от постигнатото...
Edit:Но за това карнитинът няма да има никаква вина...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 10.06.07 07:27.