да питам за една джаджа

14.05.07
19:03

Съществува ли такова нещо или съм се заблудила (мисля, че съм го гледала някъде из нета)- уредче, което се слага на ръката (или където и да е по тялото) и отмерва изразходените калории по време на тренировка? Ако някой знае за такова нещо, моля нека сподели :) а ако и някой сайт ми дадете да го видя това,  ориентировъчна цена, място където мога да го намеря (абе каквото знаете) ще съм благодарна!
Мерси :)

21.05.07
16:03

казано от Elitsa на 14.05.07, 19:03:

Съществува ли такова нещо или съм се заблудила (мисля, че съм го гледала някъде из нета)- уредче, което се слага на ръката (или където и да е по тялото) и отмерва изразходените калории по време на тренировка? Ако някой знае за такова нещо, моля нека сподели :) а ако и някой сайт ми дадете да го видя това,  ориентировъчна цена, място където мога да го намеря (абе каквото знаете) ще съм благодарна!
Мерси :)

Не е лошо като идея ,но такова “уредче” едва ли ще ти дава точни и истински показатели и може само да те заблуди :)

21.05.07
22:31

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:24.

22.05.07
18:09

Да не говориш за измерване на пулса

22.05.07
20:09

казано от mitaka101 на 21.05.07, 22:31:

Нещо такова ли имаш впредвид?
http://best.bg/stock.asp?cat_id=1209&id=7959

ами аз не знам какво точно имам предвид, защото МИСЛЯ, че съм виждала такова нещо в Интернет. Иначе това май е такова, но какво ще рече:
#Крачкомер
# Min изминато разстояние: 10 cm
# Max изминато разстояние: 99 cm

не зацепвам нещо.. това калории мери ли?
Основни функции: часовник; калориметър; крачкомер ??

иначе не говоря за измерване на пулса.. на калориите търся.

22.05.07
20:24

а, ето какво намерих в същия сайт  http://best.bg/stock.asp?cat_id=1209&id=6119 Мисля, че това е, което ми трябва. Дане не е някой боклук, който да се скапе на 2-рото ползване, защото като му гледам цената.. не е много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1