за гейнерите

SA

15.11.04
22:46

след като си свърша суроватъчния протеин, мисля да си купя гейнер.
препоръчайте ми марка и кажете по колко да пия и кога.
много мазнини ли ще натрупан от него?

15.11.04
22:58

Не ти препоръчвам геинер да си копуваш защото според мен те не стават за нашият спорт. Защото при наз ве важно метаболизма да е бърз и освояемоста на веществата да е колкото се може повече. Гейнерат почти не се освоява и много бавно ,което забавя метаболизма. Геинерите вършат работа при гребането,колоезденето и тн. защото са много калорични ,а там се гони максимално много енергия. Най-добрият геинер в Б-г е мега масс 3000 на универсал.
по-здрави

HE

16.11.04
10:29

Да прав си Емо от гейнър качих доста мазнинки! Salis по-добре наблягай на суруватъчния протеин.

AR

17.11.04
01:00

аз също не съм фен на гейнърите.ако ядеш  добре и се подържаш с обикновен протеин няма да имаш нужда от тях.предпочитам да вземам нещата поотделно.а и прочетох във форумите че много от нещата които слагат в добавките са неактивни или не се усвояват добре(нестава дума само за гейнърите).слагат ги за да заблуждават че продукта е добър.

SA

17.11.04
10:03

ами може и да сте прави.
аз си помислих, че е гейнера е подходящ за зимата (период за маса) и че с л-карнитин за 1-2 месеца ще сваля мазнинките...

17.11.04
14:56

Ае просто и няма смисал да даваш пари за геинер ,по-добре си пи прясно мляко пак е вид геинер макар и не толкова калоричен. Но и в маса ако имаш повече освояемост по-добре :)) .
по-здрави

17.11.04
15:07

Защо бтв харесваш толкова мега масс 3000 ?

17.11.04
15:40

1-во защото е в консерва и има вид ,че не е пипано. :))
2-ро защото има много добавени вещества
3-то от личен опит най-добре го осетих ,а преди съм ги пил всички геинери
по-здрави

17.11.04
16:21

аз кат го пих от 2 кофи качих 2 КГ :)
има хрущял от акула, който  е много полезен за ставите
и е най-вкусния и най гадния гейнер които съм пробвал.
2та му вкуса са 2те крайности :)

SA

18.11.04
10:04

абе може и да го пробвам тоя масс 3000 ;)
кой вкус е по-харабежен?

качените сланинки дали ще мога да ги сваля за 2 месеца с л карнитин?

18.11.04
18:03

пробвай го:)
да пише CHOCOLATE CREAM
ако не пише това никога ама никога не купувай другия вкус :)
..освен ако не си мазохист...  :twisted:
за сланинки не мода говоря не съм адекваен по въпроса:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1