Велоергометър въпрос

15.05.07
12:38

Здравейте, имам едно вело вкъщи на близо 10 години, та реших да си го сменям. Преди време си купих степер които скърцаше ужасно  и поради тази  съм го ползвала май 2 пъти. Много ме е страх сега да не би и новия  велоергометър да е шумен, стария не ми е създавал никакви проблеми. Не познавам никой, който да си е купил, че та проверя и реших че може да ми дадете инфо. Да не стане така  да си го купя, а пак стария да карам. Много ще ме е яд.

п.с Живея в блок където всичко се чува, а и има бебе под нас, не ми се ще да ги тормозя хората.

15.05.07
15:06

:-) ами ще се наложи да го пробваш,за да да прецениш преди да го купиш... ;-)

15.05.07
15:50

Да ама аз и степера го пробвах и си беше тихичък , но след това........ ужас и понеже чух че и други се оплакват ( т.е. моя не  е дефектен) се питах дали се среща този проблем при велоалгометрите. Иначе  знам, че никой не е  застрахован да му се падне “пеещ”

SI

16.05.07
15:08

аз имам тракащ китайски KTN ot технополис, разтрака се на 3тия път, ама си го ползвам, на тавана, че там никому не преча:)

Мнението беше редактирано от si111ence на 16.05.07 15:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1