16.11.04
06:26
Можете ли да ми кажете нещо за Трибулус Терестрис? Знам, че трибестанът е видът му в капсули, но има ли го и да се продава като билка, и да се пие като чай? Напоследък в Олимп-а имаше статия за разни подобни билки, но те растат на майната си в Бразилия и т.н. Дали за тук има такова нещо :? ?
Тук триболусът се казва бабини заби. Овеличава освояемоста на тестостерона и като стр. ефект го покачва.
по-здрави
Дали се продава като билка не знам, но тук може да намериш нещо повече. Иди в каталога и избери Tribulus Terrestris Dry Extract.
Сухия екстракт е по-добрия вариант. Аз лично пия в момента Трибулус точно от същата тази фирма. Това което обаче ме издразни максимално е следното:
В рекламите пише, че концентрацията е 65%, а след това разбираш, че всъщност минимума е 40% (много сериозна разлика...) и за капак на самият етикет на опаковката е изписано 60%... Сами се сещате, че доверието е един такъв продукт спада драстично...но ще ви кажа по нататък дали съм доволен от Вемо-99 8)
60% фуростанолови сапонини
Тоя сайт ако това е истина то е много добре бре.
[quote author=“vanisher”]60% фуростанолови сапонини
Тоя сайт ако това е истина то е много добре бре.
Ти не ме разбра: 40%,60%,65%.. кое от всичките? Според мен тези стойности са случайни..само с рекламна цел.. може дори да няма и 30%.
19.11.04
10:37
Нали знаете че в България всичко е така-едно пише,друго е в действителност.Но знам от мои трениращи приятели че Трибестана на (софарма май беше) е най-добър. :)
Жалко че го спряха от производство. :(
И аz да попитам не6то във връzка с тая тема.Мога ли да намеря тоя препарат в Германия,понеже у4а тука,и под какво име.Ако някои zнае и някакъв примерен цикъл,а и какъв е е фекта от него и въоб6те zалсужава ли ´си?
Ами.. трибестан си вземи: http://www.tribestan.com
но излиза доста по-скъпо отколкото е в БГ :)
23.11.04
22:22
има ли ефект от това нещо?
има ли някаква вреда?
колко струва за 1 месец (колко месеца трябва да се пие?)