предмишница въпроси

HH

17.05.07
20:39

така значи въпроса ми е колко често трябва да се тренира че чух че максимум по 1 на седмица че мн бързо разтяла и можеш да станеш акто попай моряка с угромна предмишница и ще изглеждаш смешно а съм чувал пък от другаде че е мн трудна мусколна група която трудно се тренира плс кажете кое е истината по колко пати в седмица става най бързо развиването и и с по колко упр серии повторения и така на татака плс искам сам од астава бързо пък усилията не ми ги щадете (не приемам химия и няма и да приемам) и гледам да се храня правилно горе долу да пия мляко и да  ям яйца

RA

17.05.07
21:09

Аз единственото нещо което правя за предмишница е с щипка за ръце. По принцип тя участва в доста упражнения и затова според мен може да я тренираш един път в седмицата.

CL

17.05.07
21:11

Аз лично само предмишница не правя, но пък ми е мн добре развита. По принцип когато правиш упражения за трицепс се натоварва и предмишницата, така че когато правиш трицепс включи 1 упражнение само за предмишница и мисля, че ти е достатъчно !

Максимум 1 път седмично с по 1 упражнение за част, тоест 2.

18.05.07
10:50

веднъж седмично с тренировката за ръце или след бицепса ако не правиш ръцете в един ден

18.05.07
15:40

Аз а удрям предмишницата с 3-4 упражнения които натоварват всичките и части 1 седмично.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1