Разтегнати мускулни влакна

19.05.07
07:58

Вчера, правейки клек и на второто повторение усетих адска болка в гърба точно над бъбреците.Там момчетата от залата ми казаха да ида на рехабилитатор или нещо от сорта докато е още горещо.Всеки предполагаше, че ми е секнат кръста, но излезе разтегнати мускулни влакна в близост до нерв и за това боли.И в момента бях на тая програма “Брутална мускулна маса” и бях изкарал седмица и половина и хоп травма.Някой ако знае за колко време отшумява болката и след колко време ще мога да тренирам моля да сподели.Благодаря предварително. А и още нещо ..след минаването на контузията как да продалжа .. от ново ли да започвам тая програма или да карам още седмица и половина ..

18.06.07
15:19

Това е хубав въпрос. И аз имам същия проблем обаче с гърдата,така че ако някои знае да сподели.

До няколко дена ще публикуваме статия за мускулните и сухожилни травми. Хвърли й един поглед. Около юли пък ще пуснем, в 2 части, подробен анализ на проблема за болките в гърба и кръста

Мнението беше редактирано от Симеон Гълъбов на 18.06.07 20:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1