обиколката на ръцете

20.05.07
08:55

здравейте! имам въпрос тренирам едва от 4 месеца но забелязвам че има разлика в обиколката на ръцете ми. казаха ми че около 1 см било нормално но при мене е поне 2 . посъветваите ме нещо  :-S

Не се притеснявай. Продължавай да транираш и след още 3 пак премери да видим как ще е.

20.05.07
09:42

Няма да се притесняваш ако и след време не са еднакви, нормално е. Пол Дилет - Краля на състезания излизаще и едната му перка беше 3 пъти по-голяма от другата  :lol:

20.05.07
09:43

Нормално е да има разлика. С времето нещата ще си дойдат на място... Наблегни на упражненията с дъмбели, като започваш с изоставащата ръка (лявата) и колкото повторения направиш с нея, толкова правиш и с дясната. Може да пробваш да правиш 1-2 повторения повече с лявата ръка.
При мен разликата беше ~ 1 см. в полза на дясната, но с времето се изравниха. Сега разликата е по-малко от 0,5 см., може би 0,2 - 0,3 см. в полза на дясната.

JS

20.05.07
16:21

Винаги има разлика, дори и тя да не се забелязва. Аз правих повече повторения с лявата, защото не ми харесваше как е оформена. Лявата ми стана по-силна и все още е кофти оформена. Най-добре е да изчакаш и да видиш дали няма да се изравнят ( ще се изравнят... ) А ако не ти се чака - почваш с по- слабата ръка и колкото повторения направиш с нея, толкова и другата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1