03.03.04
14:28
Zdr na vsi4ki iskam da mi kajete qsna informaciq za vinstrol po to4no tozi koito e na xap4eta.Moga li da vzimam samo vinstrol,nakakvi sxemi na priemane i kakuv e riska ot strani4ni efekti.Az sum 20 god. vzimal sum bionabol (1-2 cikula ).Trqbva li da priemam i preparat za ginekomastiqta.Blagodarq vi predvaritelno.
03.03.04
18:57
Точно това му е хубавото,че не ароматизира,демек не трябва да пиеш нищо за гинекомастия...Можеш да го пиеш само него,дозировката е към 15-20мг .За схемата оставям на по-запознатите от мене.
:!: Ето малко инфо за Winstrol Depot от мене:
:arrow: Този много популярен анаболен стероид е получен от DHT. Той проявява слаба андрогенност и не ароматизира. Той може да бъде токсичен за черния дроб, когато се употребява в големи дози. Водната задръжка е страничен ефект при него. Това е много популярен стероид, който често се съчетава с Primobolan & Parabolan за релеф,други го сачетават с Sustanon, Anapolon, Metandrostenolon или други високо андрогенни стероиди за маса и сила. Жените често използват този препарат, но може да се вирилизация, понякога дари при малки дози, но това е доста рядко срещано явление. Използвалите го споделят че мускулното наддаване получено от този медикамент е сериозно. Те са запазили почти всичко след прекратяване на препарата. Атлетите също са открили, че инжекционната е по добра от оралната форма. Дози в порядъка на 150 мг до 250 мг на седмица за мъже, 50 - 100мг за жени,са най често употребяваните. Оралното приемане на медикамента е 16 - 30мг за ден за мйже и 4 - 8мг за жени.
:!: Сами си преценете дали да го ползвоте или не :wink: