20.05.07
20:51
Първо, здравейте всички!
Смешното е, че баща ми е фитнес инструктор, а до сега не съм го разпитал за вълнуващите ме въпроси. Както и да е, обръщам се към вас.
На 15 години съм, искам да започна да тренирам лека полека. Акйо може някакви леки насоки към това какво да се яде, какви упражнения да правя и по колко повторения. Ще ви бъда много благодарен. Предварително се извинявам ако съм объркал раздела :/
П.С: Някой ден трябва да подложа баща ми на разпит.. Все не ми остава време :)
20.05.07
21:52
казано от Tha на 20.05.07, 20:51:
Първо, здравейте всички!
Смешното е, че баща ми е фитнес инструктор, а до сега не съм го разпитал за вълнуващите ме въпроси. Както и да е, обръщам се към вас.На 15 години съм, искам да започна да тренирам лека полека. Акйо може някакви леки насоки към това какво да се яде, какви упражнения да правя и по колко повторения. Ще ви бъда много благодарен. Предварително се извинявам ако съм объркал раздела :/
П.С: Някой ден трябва да подложа баща ми на разпит.. Все не ми остава време :)
ами питай него така мн бавно ще разбереш аз ще те посъветвам първо почни да тренираш още първото като чуеш аз бая време изгубих в сменяне на програмата на почивки на претоварване на неправилни тренировки като разбереш че нещо е правилно го почни него и го карай а не се рови че аз от мерак да правя по правилно и нищо не направих един месец
така значи по въпроса яж месо,ориз,яйца,кисело мляко,прясно мляко,извара и месо гледай да не прекаляваш с сладкото
че ще станееш бая мазен (като мене за което съжелявам).повторенията ги прави по 8-10 ако искаш маса първо ми кажи колко си висок колко тежиш горе долу и дали можеш да се набираш и да правиш лицеви опори как си с канадската демек с вродената сила
20.05.07
21:56
А у, утре отивам да бягам на плажа после издебвам баща ми и като стане го хващам да ми направи програма. Мерси за отговора.
20.05.07
21:59
казано от Tha на 20.05.07, 21:56:
А у, утре отивам да бягам на плажа после издебвам баща ми и като стане го хващам да ми направи програма. Мерси за отговора.
мхм ама ти на фитнес ли ходиш или дома като мене тренираш