21.05.07
11:33
Тъй като виждам че много мъже имат проблем със стриите (нещо което до скоро не знаех) искам да ги питам как се отнасят към жените със същия проблем имайки предвид, че на нас ни се появяват най често по дупето и бедрата, места къбето се очаква да сме гладички. Приемате ли жена със стрии за нещо нормално или ви се вижда отваратителен дефект. Мен лично много ме притесняват и се срамувам.
21.05.07
11:38
Перфектни хора няма. Всеки човек си има несъвършенства. Ако едно момиче/жена ми допада като човек и има качества, които харесвам, не мисля, че точно стриите биха били проблем.
Така казва и мъжа ми, но аз имам предвид не жените към които имате чувства или са ви впечатлили с нещо , а примерно случайните на плажа да речем.
21.05.07
16:40
Ако човек си има и най - малка представа как се получават може даже да не му направи голямо впечатление. Но тези които никога не са имали може да ги помислят за кой знае какво. Кофти е в тая ситуация...
21.05.07
18:40
казано от беба на 21.05.07, 15:54:
Така казва и мъжа ми, но аз имам предвид не жените към които имате чувства или са ви впечатлили с нещо , а примерно случайните на плажа да речем.
А на теб какво ти пука от мнението на случайните мъже по плажа !?
:) това си е въпрос на вкус,аз например много си падам по стрии и по-малки белези ;-) ....но между нас да си остане :-)
Не че ми пука много за мнението на непознати, просто на мен са ми неприятни и ми беше любопитно какво си мислят мъжете. Много мъже между другото си мислят че стриии имат само жени които са раждали. Не визирам мъже които могат да се срещнат в този форум виждам ,че тук проявавят разбиране поради факта, че са се сблъскали с проблема и знаят за какво става въпрос. Дано има повече като вас!
беба, наистина тези,които са се сблъсквали с този проблем ,нормално да не ги притесняват стриите,а и всъщност важнотое да сме по принцип здрави,пък сега малки дефекти по кожата..дреме ти
23.05.07
19:38
........................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:49.
24.05.07
09:43
Ако има решение за перманентните стрии, то това е естетичната хирургия