21.05.07
19:47
Вчера бях в близкия магазин за хранителни добавки и забелязах нещо доста интересно ,може някои от вас да го знаят вече но за мен все още е шок!Разглеждам си значи и си викам я нутрим и се подхилвам дигам 1 буркан “Pro 90 gold” и чета етикета... Аминокиселинен състав : Заменими - 8 аминокиселини (не ми се изреждат) и Незаменими - 12!!!Викам си “What the fuck?!”и се успокоявам че е печатна грешка и не са чак толкова НЕПРОФЕСИОНАЛНИ!Дигам 2ри буркан този път PRO 92 Platinum….изненада 12 незаменими и 8 заменими, демек.....СЪщОТО!Явно не е печатна грешка а невежество , защото аминокиселините се учат в 7 клас а не ми се вярва пичовете от нутрим да са 6ти!Всеки знае че незаменимите са 8 а заменимите 12!Това поне според мен говори още повече за “професионализма” и качеството на продуктите на тази фирма!
21.05.07
20:24
...........................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:43.
21.05.07
22:00
хехехе преди време някой пак беше писал за тази грешка :)
Абе то етикета само да беше проблема...виж етикетите на JK - там няма правилно написано нещо. Пих по-рано еднин протеин за преди сън, е там да видите за какво става въпрос ...“pree sleap” или нещо от тоя род... Майната му на етикета, ама поне да е сносно съдържанието, а то какво - ЛАЙНА!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.05.07 22:11.