16.11.04
20:50
Здравейте.
Вчера в залата реших да не правя никакви упражнения и да правя само кардио. Бягах в началото 65мин., после 40мин. степер и накрая 20мин. пак бягах. След трен. се чувствах страхотно и нищо не ме болеше. Днес обаче имам ужасни болки в таза, като стъпвам и полудявам :cry: Какво може да ми има? Сигурна съм обаче, че не е мускулна треска...и друг път се е случвало да тичам повечко, но не съм имала проблем.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Все пак, би ли уточнила какво те боли—на мен ми се е случвало да ме болят тазобедрените стави, което беше в някаква не особено ясна връзка с тичането. От друга страна, имал съм и мускулна треска на задника след клякане и напади със щанга, и то такава, че едва сядах и ставах. Да не си скъсала мускулни влакна ?
:)
Може би си се престарала този път с тренировката. Най-често се получава мускулна треска, но понякога причината е в нервната система, предполагам, че ще отмине до ден-два. Съмнявам се да си разтегнала/скъсала нещо, което да е довело на другия ден до възпаление, но всичко е възможно. Ако не ти мине до ден-два отиди на лекар за да ти изпише някакъв противовъзпалителен медикамент/гел.
16.11.04
21:12
точно тазобедрените стави ме болят :( да не се е пукнало нещо?
[quote author=“Maca”]точно тазобедрените стави ме болят :( да не се е пукнало нещо?
Само от тичане? Едва ли... да не кажа, че направо е невъзможно.. а и щеше толкова много да те боли, че надали щеше да имаш сили да пишеш :wink:
16.11.04
22:57
Бих казал - разтягай, навеждай се напред, върти се и т.н. Прилича на претоварване в тази част на тялото, която никак не е изключена, особено ако тичаш приведена или твърде изправена, или пък ако набиваш краката при тичане и т.н.
Вариант е и мускулната треска, както каза Перл, и за нея стречингът не ще да навреди.
И - господ да не дава пукване на тая кост или разкачане на ставата... Предполагам че тогава ще става въпрос за невъзможност за ходене, а камо ли за тичане и ще се усети веднага. Или е мускулна треска, или леко възпаление от претоварване, в случай че болката е именно в ставата.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече