24.05.07
15:38
Купих си половин килограм суроватъчен концентрат на Праймъри - тези насипните.
Като го изсипах в буркана стоеше на буци и като го разтворих също - разтворих го във витал център.
Това нормално ли е или ?
Еми стои на малки бучки.Не знам как го разтваряш,че ти стои на бучки и след това.Аз го разбивам с миксерче и не стои на никакви бучки.Когато си взимам да пия на работа,го слагам в 500мл. бутилка от минерална вода и сипвам 283 вода разбърквам го като го тръскам като шейкър и пак се разбива добре.Ти да не го сипваш във водата и да чакаш като го разбъркваш да стане хомогенна смес?
25.05.07
08:24
Ако протеинът се води инстантен, то би трябвало да няма проблем с разтворимостта. Бучките са индикатор на недобро разбъркване или на съмнително съдържание според мен.
Ами като си купувате всякакви боклуци много ясно че ще са на бучки.. влага или скапани суровини това е... или и двете
Еми предполагам ако давам за протени по 100 лева и нагоре на месец,той няма да е на бучки.Все пак нещата опират и до финанси.Аз лично разчитам на добро хранене и си взимам евтин протеин защото съм убеден,че ще върши поне малка работа.Иначе ми е интересно как на всеки пост за евтин протеин всички умници казват : “взимай хамерикански!”.То е същата работа като да караш лек автомобил Шкода да речем и някой да каже е те са евтини и не струват по-добре карай БМВ или Мерцедес.Да ама всичко е пари нали?
26.05.07
08:05
Не, разтварям го в миксера. Пил съм няква суроватка на Нутрим и не е ставала така. Иначе не е инстантен.