КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТАЗИ ПРОГРАМА ЗА МАСА ?

Темата е заключена.
AS

26.05.07
12:02

програмата ми е ориентирана към разтеж на рацете и оформяне на гарба и гардите:)

понеделник - ГАРДИ
Вторник - ГРУБ с БИЦЕПС
Сряда - почивка
четвъртък - РАМО с 2 упражнения за ТРИЦЕПС
петък - БИЦЕПС И ТРИЦЕПС

ПС.с тази програма ще взимам CREATINE.

—>ако смятате че може да има промени или размествания Дайте вашата идея :)

<--

Не пиши с главни букви името на темата !!!! Поправи го за да не вадя баданарката !!!!
ASTOR

Темата беше редактирана от ASTOR на 01.06.07 21:16.

28.05.07
20:23

Претренираш трицепса,тъй като той първо че се натоварва в тренинга с гърди,тъй като при всяка преса влиза и трицепс.Бицепса също не е хубвао да го слагаш 2 пъти.Ключа към масата е не да тренираш муск. група по няколко пъти,а за средно напреднали(които не използват и стероиди разбира се) веднъж седмично е много добро натоварване.Гледай след тренировка да се наспиваш хубаво и да се храниш качествено и резултатите няма да закъснеят ;) Не познавам организма ти, но съм на 90% сигурен че претренираш по тази програма. Само да не се обидиш :) казвам си мнението просто.
Хубаво е да сложиш и краката принципно,не слушай мненията от рода “закакво тъи е да правиш крака” сложи ги и тях в програмата си :)
значи в момента аз тренирам по тази програма:
1 ден  гърди+бицепс
2 ден  гръб
3 ден  рамо+трицепс
4 ден  крака
и съм доста доволен

Ако все пак си решил че няма да тренираш крака, това си е чудесен сплит:
1 ден гърди
2 ден гръб
3 ден рамо
4 ден трицепс+бицепс

Мнението беше редактирано от Macros на 28.05.07 20:24.

28.05.07
21:29

Ако много държиш на твойта програма, която на мен лично не ми харесва
можеш
1 ден ГАРДИ
2 ден -
3 ден ГРУБ с БИЦЕПС
4 ден -
5 денРАМО с 2 упражнения за ТРИЦЕПС
6 ден-
7 ден БИЦЕПС И ТРИЦЕПС

за малко по напредлани е хубаво
групите да се правят в отделни дни, ако искаш да акцентираш на ръцете прави 2 пъти в седмица ръце и другите групи по 1 път. Креатина мисля че ще ти помогне за въстановяването, но ако не си се възтановил не тренирай

28.05.07
22:21

Колко време след тренировка мускулите са в анаболно състояние? Изследванията са точни и ясни - НЕ повече от 48 часа. Това означава, че ако тренирате мускул през 1-2 дена ще имате по-бързи резултати отколкото един път седмично. Може да усещате мускулна треска повече от 48 часа след тренировка, но няма да сте в анаболно състояние освен ако не хапвате стероиди.
Значи трябва да тренираме мускул 3 или 4 пъти седмично за оптимален разтеж. Това е невъзможно ако правите хиляди упражнения. Концентрирайте се на няколко основни. Може да постигнем целта ако тренираме 3-4 пъти седмично цялото тяло или направим сплит на две и тренираме 6 пъти седмично.
          Според мен е много добра програмата ;-P

31.05.07
20:31

Няма добра програма без упражнения за крака, а в твоята не видях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1