27.05.07
22:53
Здравейте,
Знам, че темата не е много за тук, но сметнах това за най-правилния раздел.
Разболях се от варицела...не съм ходил от почти 2 седмици на фитнес и няма да ходя още най малко 1.Отслабнах с 3-4 кила.Доста съм отпаднал.
Според вас колко време ще ми е нужно да се възстановя до 100% във фитнеса? Дали лесно ще си възстановя предишния външен вид или пак ще трябва да тренирам 4 месеца за нещо което бях преди 2 седмици?
28.05.07
05:41
Всеки друг би могъл да гадае само за нещо, което зависи изцяло от теб. Единствено освен да ти пожелаем успех - бъди сигурен, че всеки тук малко или много е преминавал през определена болест, която го е “дръпвала” назад, но това пък закалява характера и те амбицира повече.
28.05.07
06:58
Най-добрият ми приятел прекара варицела преди година и половина. Той не се занимава с фитнес, но въпреки това много отслабна. Гадна болест е това, няма какво да се лъжем - ще ти отнеме време да се върнеш отново във форма, но не е невъзможно. В началото ще ти бъде доста трудно, но всеки има такива моменти. Не се отказвай и бъди упорит.
Упсех!
28.05.07
11:23
Първо мисли как ще се излекуваш. Надявам се, че лекарят ти е дал добри съвети за целта