Изготвяне на НВД програма help!!!

28.05.07
18:36

Първо да кажа,че целта ми е да изгоря подкожни мазнини и да натрупам ММ.
9:00 едно кисало мляко с 50 гр орехи
9:30 ако не сам на тренировка 5гр креатин иначе 30 мин преди трен.
10:30 3 белтъка,1 домат и две филийки пълнозърнест хляб
12:30 150-200 гр пилешка пържола със салата от домати и крастевици или със зеле.
15:30 нямам представа просто.искам да питам какво бихте препоръчали по това време.
19:00 150-200 гр пиле или риба със салата.
22:00 150гр извара.
Не сам само сигурен за 2те филийки пълнозърнест хляб.Ако не трябва да се ядът препоръчайте нещо др.Тренировките ще са за маса и след всяка трен ,че правя кардио.Мисля,че диетата и кардиото ще изгорят мазнините,а креатина и тренировките че спогната за покачването на ММ.
1.Препоръчиайте нещо са следобяд.
2.кажете дали да ям пълнозърнест хляб понеже четох че все пак трябва да има някъкви въглехидрати за енергия.
3.дали сам прав за това,че диетата и кардиото ще изгорят мазнините,а креатина и тренировките че спогната за покачването на ММ.

30.05.07
10:27

И без това са ти малко въглехидратите, 2 филийки от какъвто и да е хляб са ОК.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1