имам 2 килограма в повече ?!

29.05.07
19:44

Здравейте  :-) 
Не съм вярвала ,че ще имам този проблем,но винаги има първи път.
Имам 2 кг. в повече и искам съвет .По принцип винаги съм тренирала за маса.Проблема /до преди буквално 2 часа/ ми е бил ,че много бързо слабея и с много труд съм качвала килограми и дори се притеснявах да не отслабна много лятото.
Тренирам :1ден-бицепс +гърди по 3 упражнения за МГ по 10 повторения
                2ден-трицепс+гръб
                3ден-рамо +крака
                4ден -почивка
                5ден -почивка
                коремни преси правя първия и третия ден
Килограмите ми в момента са 49 , а съм висока 156см.Кардио не правя само 10 мин за загрявка/с цел да не отслабна  ;-) /
Пия бирена мая,рибено масло и амино киселини ВСАА на Оptimum.
Още утре ще спра бирената мая,започвам кардио 20-30 мин след тренировка,ще спра сладкото.От друга страна ме е страх да се огранича съвсем в яденето да не взема да отслабна много.
Как мислите да поспра ли клековите които правя с 30кг 3х 15 повторения,че краката бая ми са се наляли /а съм бивша лекоатлетка и съм развита в краката доста ,но сегаааа....../
А L-карнитин да си взема ли?
А бе много съм шокирана ,нека да ми е като не бях се теглила повече от месец и бях ербаб защото уж не качвам,и сега като извадих летните дрехи и опа...чакай да се кача на кантара и изненадка.Ама и аз се чуствам ,че съм се завъртяла ,но всички казват “много си добре”Днес като се показах на мъж ми в някой друга дрешка каза “а да наистина си понаддала”
Опаааа ударих 32 години и ето резултата  :bug:
Хайде помагайте ,че съм объркана ,четох ,четох ама аз цял живот съм качвала бе хора направо ми е промит мозъка.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 18:02.

29.05.07
20:35

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:17.

29.05.07
21:19

Охо Л-карнитинът какви бели правел .Благодаря за инфото,че само това липсваше да си изгубя самочуствието  %-P
А защо да не спирам бирената мая?
Аз по принцип бях спринтьорка на 100м/и на 800м ме пускаха/ и много не обичам дългите кросове ,но щом се налага не ми е проблем да го направя.А  другия вариант е да спринтирам да кажем 4-5 мин. след което бързо ходене 2-3 мин и пак така .Според теб кой е по добрия вариант?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1