18.11.04
15:25
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Някой да ми препоръча нещо, с което да задържа натрупаната маса след употребата на Бионабол?
20.11.04
02:13
кленбутерола също ще помогне той както знаеш е антикатаболик.за да салилиш собствения синтез който със сигурност е доста намалял след цикъла може да пробваш витамин Б12+фолиева киселина.тези витамини ще ти дадат и доста енергия.
20.11.04
05:58
:) Няма такова нещо дето ще задържи натрупаната вода след цикъла по-добре от креатин монохидрата... :) Хех, толкова за масата и бионабола!
20.11.04
11:12
съвета ми е да пиеш всичко наведнъж-креатин,трибестан,еленов корен,но ако искаш(ако имаш пари де ) добажи и глутамин.
PS.едно момче от залата разправяше че така е задържал ефекта,ама не от употребата на Бионабол,а от Ретаболи(дека-дурабоили)
Едва ли трибестана ще ти помогне за задържането на масата. Опитай да увеличиш приема на разклонени аминокиселини с обилна употреба на въглехидрати.
Каквото и да пиеш.. проблема е да имаш положителен азотен баланс.. а за това най-доброто нещо са хормоните... в случая става дума за собствения тест.. колко по-бързо го вдигнеш, толкова по-бързо ще прекратиш загуба на мускулна маса. Така че трибестан.. и вероятно Нолвадкс за бързо връщане на тест-а.
За задържане на водата Креатин + Л-Глутамин са отлични.. АК с разколена верига също разбира се помагат за “+” азотен баланс..
Но предимно трябва да изравниш анаболните и катаболните хормони в кръвта.. а за предпочитане анаболните да са в + :)
03.01.05
18:57
Абе пичове тоя витамин 12 от къде да си го купя и как се взима? И горе долу каква му е цената? Благодаря предварително :)
Пишете на кирилица. Правена ви е забележка и преди. Превеждам поста ви, но това да не се повтаря.
Mr_Muskul
04.01.05
01:08
Само че първите 2 дни се прави зареждане с Б-12 по 2 инжекции на ден една сутрин и една следобед.От аптеката се купува без рецепта или подобни неща(не че с бианабола е по различо :lol: )
04.01.05
18:53
10х е то в нашите аптеки аз доколкото знам не се иска за никои стероид рецепта така 4е :D
Това значи ли , ако го ползваш при hard fatt burners предпазва загубата на мускулна маса ?