01.06.07
07:52
Добра ли е комбинацията, или не е добре да ги пия по-толкова наведнъж? И кога да ги пия, креатина и азота преди и другите след? (От протеина са останали около 750гр, а от гейнъра само 500гр. Та не знам да пия ли от тях два пъти в деня ?)
И още едно въпросче, ако сутринта ям овесени ядки с кисело мляко, вечер орехи с мед и останалото са ми сандвичи, хамбургери и т.н. ще стане ли този “режим” за покачване на маса?
ЕДИТ: Всъщност сега имам всичките неща без азота (и по-точно са Now Whey Protein Isolate, Nutrim Creatine Monohydrate и гейнър на BioFit)
Обаче взех да чета вече много лоши неща за азота, имам 90лв и мисля, че не си заслужава да ги дам. Сега пък добри неща се казват за Vassive No, но да не стане като азота уж добре напомпвал дрдр, ама накрая нищо. Какво да взема за 90лв :/
Темата беше редактирана от EmZvr на 01.06.07 09:47.
Е айде кажете какво да взема с тия 90лв. Знам, че попринцип тук се чака малко повече за отговор, ама ще се минат два дена вече :/ Аз ли зле зададох въпроса ?
02.06.07
07:57
Зависи какво очакваш от азотния бустер. Той освен сила и напомпване и такива неща не дава кой знае какво, но ако имаш пари си заслужава. Но пък цената си е доста. Щом ти е малко протеина си вземи протеин с тия пари.
казано от Jorku на 02.06.07, 07:57:
Зависи какво очакваш от азотния бустер. Той освен сила и напомпване и такива неща не дава кой знае какво, но ако имаш пари си заслужава. Но пък цената си е доста. Щом ти е малко протеина си вземи протеин с тия пари.
С една дума искаш да кажеш, че ще е по-добре да си взема още протеин вместо азот?
02.06.07
08:42
Точно.