Поръчване на добавки от Щатите

01.06.07
09:39

Имам някакво намерение на края на лятото да си поръчам добавки от чужбина на ON, Universal или някоя от тези марки които са безбожно скъпи в БГ. От Варна съм и въпросът ми е някой би ли се съгласил да направим партия за някоя поръчка за да излезе доставката по-евтина?

Малко подробности - netrition.com е сайта, плаща се с кредитна карта (ако някой с такава се съгласи да ме вземе в партия ще е идеално, иначе аз ще си изкарам или ще ползвам на нашите). Написали са си много подробно всички стъпки от поръчката, как и до колко време става доставката, оставили са си и телефони за връзка ако има проблем, както и адрес, и изглежда са сериозна фирма.

Искам да отбележа, че става въпрос чак за края на лятото, просто информативно питам дали ще има желаещи.

Също искам да попитам ако тук има собственик/инструктор на някоя фитнес зала от къде (или от кой сайт) си правите поръчките, как плащате, колко време се бавят и т.н.?

П.П. Не агитирам или зарибявам някой да започне да купува с мен, просто търся партия с цел да спестя пари от доставката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1