02.06.07
17:59
-ръст - 185 см
-тегло -85 кг
-възраст - 22 г
-гръдна обиколка - 102
-талия - 89
-ханш - 100
-обиколки на китка и глезен - 17, 38
-спортувате ли - фитнес 3-4 пъти седмично и чат пат бягане
-спазали ли сте досега хранителни режими - напоследък избягвам сладкото и наблягам на месото, но никъв определен режим
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива - май не...
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд) - нещо средно
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате) - купил съм в момента Animal Nitro, Креатин Монохидрат, Tribulus и Казеин... но още не съм ги почнал... от 2-3 седмици пия L-carnitin (Super Cuts)
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - мисля да карам с тези... но може и още нещо малко да взема...
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) - без хормони и стероиди
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) - искам да качвам чисто маса
Не може всичко да се чака на готово.В сайта има стотици статии за какво ли не (също така има и търсачка)... ;) Чиста маса се качва с НВД.Можеш да потърсиш информация.
Мнението беше редактирано от DDD на 21.06.07 12:35.
21.06.07
13:09
С НВД трудно ще качиш каквото и да било..
21.06.07
13:38
С НВД може да се качват килограми, когато увеличиш мазнините и намалиш въглехидратите в случая става - НВД-ВМ. Повече тук -> http://www.bb-team.org/articles/comments/913/