Колко време за изчистване на корема?!

03.06.07
18:05

Вече две седмици съм си със сериозно НВД, кардиото е 4 пъти седмично сутрин на гладно, 4 пъти е и фитнеса. Не мога да кажа, че не съм свалил, но имам чувството, че по-скоро чистя горната част на тялото - гърди, ръце, и по-горната част на корема. Кажете за колко време що-годе успяхте да имате максимален ефект от НВД-то и кардиото, като предполагам, че на всички тука целта е изчистените коремни плочки. Явно е, че всеки е с различен метаболизъм, но не пречи да се сподели кой колко време му е отнело и на какво е няблягал. Мерси :)

Темата беше редактирана от michael_popov на 03.06.07 18:06.

03.06.07
18:25

Няма точен отговор ! Корема пада последен !

03.06.07
18:37

Корема пада с аеробика също :) Виж ако искаш да си помогнеш, виж има една книжка точно за коремните мускули.... поредицата е Men’s Health ако не се лъжа :) Много помага :)

RA

07.06.07
07:01

Там, където мазнините са стояли най-дълго, се чистят последни - при повечето мъже, а и при мен - това е корема :) Продължавай и ше видиш, че ше има ефект... Неслучайно стегнатия корем е показател за здраве, аз лично не съм виждал човек с бузи и гушка, със стегнат корем...
Аз като почнах да чистя, лицето ми стана като на торпедо, тлъстинките от краката зачезнаха, от ръцете също в общи линии, и после корема, от който имам още малко за изчистване...
Прави поне 3 упражнения за корем, и поне 4 серии, аз лично що се отнася до корема, ги правя до отказ...

DC

17.06.07
15:36

Ако добавиш Л-карнитин и фет бърнър ще подсилиш ефекта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1