03.06.07
21:00
Ето какво прочетох от сайта на BSN:
Serving Size: 1 Scoop (20.5g)
И по-надолу...
Recommended Use: On training days: As a dietary supplements,take 2-3 scoops with 8-12 oz of cold water or any beverage of your choice 30-45 minutes prior to your workout(on an empty stomach).
Очевидно информацията, която предоставят е двузначна, или поне аз така я разбирам. Веднъж дозата е 20г или 1 лъжица, а после казват 2-3 лъжици преди трен.
Кое е вярното? А в не-трен. дни пие ли се?
03.06.07
21:13
Дозата зависи от килограмите. На мен лично една лъжичка ми е достатъчна, от две ми става зле. Момчета от 90 до 130 кг са за две , а над 130кг са за 3.
В нетренировъчни дни не се пие, освен ако не държиш много на креатина в него...
Общо взето ако си сериозен имаш само 1 почивен ден на седмица ;)
казано от Валентин Иванов на 03.06.07, 21:13:
Дозата зависи от килограмите. На мен лично една лъжичка ми е достатъчна, от две ми става зле. Момчета от 90 до 130 кг са за две , а над 130кг са за 3.
В нетренировъчни дни не се пие, освен ако не държиш много на креатина в него...
Общо взето ако си сериозен имаш само 1 почивен ден на седмица ;)
Имаш предвид, че 6 дена в седмицата трябва да тренирам и следователно да взимам но-експлоуд или просто 6 дни в седмицата да го взимам, независимо кога тренирам? Ще имам възможност да тренирам през ден, което е 3/4 трен. дни в седмица.
И още нещо, в какво точно се изразява действието на този продукт, освен че ти дава енергия и те напомпва? Какво ще е по-различното ако го взимам 80 дни (тренировъчни), както съм предвидил?
Мнението беше редактирано от Baleto на 04.06.07 11:42.
Прочети отново поста на Валентин Иванов, достатъчно ясно ти го е написал.
Освен, че ще се напомпаш и ще ти даде енергия, ще получиш сила и прогрес в големината на ръцете ( поне при мен беше така ) .
04.06.07
18:35
Зима се и нетренировъчен ден-първо защото е креатинена матрица и второ всеки азотен бустер изисква ежедневен прием.
04.06.07
20:11
казано от InDaHEad на 04.06.07, 18:35:
Зима се и нетренировъчен ден-първо защото е креатинена матрица и второ всеки азотен бустер изисква ежедневен прием.
И да и не. Нокса, както му викам, е тренировъчен продукт и то наистина комплексен и именно заради това се предполага че е за сериозни хора, които тренират често. Не че няма да ти даде добър ефект ако го взимаш 3 пъти в седмицата, даже напротив просто пълният му потеницял ще видиш ако те “побутва” всеки ден. Така ще стане по-бързо.
Ако говориме само за азотен бустер, то тогава NITRIX-a на същата фирма е точно такъв и иска ежедневен неколкократен прием и ефекта му е различен от НОкса и се проявява след 15 дена , а не след 1-2.
05.06.07
10:56
При No-Xplode е задължителен приема всеки ден, за да го имаш в тялото си постоянно :) В нетренировъчен ден го взимаш сутрин на гладно една мерителна лъжица, иначе преди тренировка 30 минути взимаш две....
Тез дето незнаят като 2-рия потребител да не се обаждат... Не бъркай креатин с креатинова матрица!
казано от Красимир! на 05.06.07, 10:56:
... Не бъркай креатин с креатинова матрица!
Ще обясниш ли разликата :)
05.06.07
13:54
казано от Красимир! на 05.06.07, 10:56:
При No-Xplode е задължителен приема всеки ден, за да го имаш в тялото си постоянно :) В нетренировъчен ден го взимаш сутрин на гладно една мерителна лъжица, иначе преди тренировка 30 минути взимаш две....
Тез дето незнаят като 2-рия потребител да не се обаждат... Не бъркай креатин с креатинова матрица!
Ох,почна се с простотиите :lol: