05.06.07
09:42
Малко хора знаят че когато попадне в киселинна среда (каквъвто е стомахът на човек) креатинът се окислява и става на на Креатинин.
От научна гледна точка няма спор че Креатининът е много вреден за човешкия организъм. Някои фирми се оправдават с това че саздават алкална среда в храносмилателната система чрез своя продукт , и така той не се окислява, но и те немогат да обяснят научно как точно става това...
Единственият начин креатинът да не се окисли и превърне Креатинин е да заобиколи храносмилателната система и директно да се усвои и единствения такъв продукт за които сам чувал е Креатинът на капки.
Този факт обаче не пречи най-пордавания днес креатин да е е креатин монохидрат .
06.06.07
07:09
#2
Да това е извстно още от момента в който има креатин въобще. От 10 грама монохидрат се усвояват около 300 - 400мг.
Затова се появиха и креалкалина и етил естера, който според мен е по-ефективен.
06.06.07
11:59
#3
А да питам само какъв е този Креатин на капки ? За пръв път го чувам.
06.06.07
12:57
#4
....................................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:59.