05.06.07
22:27
Интересува ме колко тежи САМО месото в пилето на грил което купуваме. Горе долу всичките пилета са с еднакво тегло, ако някой може да каже колко тежи само пилешкото месо или да го измери ще съм му благодарен.
07.06.07
00:31
Ами тука се продава печено пиле 7 и 50.Но чистото месо излиза към 450 грама.
До дома е 7,20лв. но това няма никакво значение сега... Как преценяваш, че тежи 450 гр? Мерил ли си го или само предполагаш, че е толкова?
Мерил сам го.Но те се продават различни по големина пилета човек си избира кое да си вземе.
07.06.07
14:57
Мерил сам го.Но те се продават различни по големина пилета човек си избира кое да си вземе.
Благодаря ти, много ми помогна :-)
Взимай една ТСМ везна и си го мери , за да си сигурен.Както ти каза @NRG от пиле до пиле разлика голяма.
:coolgrin:
и важното е да няма някви яки плътни кости, че от пиле до пиле има разлика :lol: :lol:
Пилето на грил не си струва смятал съм го за тия можеш да се купи пилешко филе ама е ясно къде е недостатъка. Друга възможност е да се купи някво пушено филе, понеже е готово
07.06.07
20:31
Редувам начина на консумираното пилешко, но нямам възможност да готвя, затова гледам най-лесния вариант - пилиту на грил :)
07.06.07
22:33
Редувам начина на консумираното пилешко, но нямам възможност да готвя, затова гледам най-лесния вариант - пилиту на грил :)
А пушени бутчета купуваш ли си, по 5,50 е килото.