Някой с везна? Колко тежи 1 пиле на грил?

Интересува ме колко тежи САМО месото в пилето на грил което купуваме. Горе долу всичките пилета са с еднакво тегло, ако някой може да каже колко тежи само пилешкото месо или да го измери ще съм му благодарен.

06.06.07
15:04

Ами тука се продава печено пиле 7 и 50.Но чистото месо излиза към 450 грама.

казано от NRG на 06.06.07, 15:04:

Ами тука се продава печено пиле 7 и 50.Но чистото месо излиза към 450 грама.

До дома е 7,20лв. но това няма никакво значение сега... Как преценяваш, че тежи 450 гр? Мерил ли си го или само предполагаш, че е толкова?

07.06.07
11:58

Мерил сам го.Но те се продават различни по големина пилета човек си избира кое да си вземе.

казано от NRG на 07.06.07, 11:58:

Мерил сам го.Но те се продават различни по големина пилета човек си избира кое да си вземе.

Благодаря ти, много ми помогна  :-)

07.06.07
15:10

Взимай една ТСМ везна и си го мери , за да си сигурен.Както ти каза @NRG от пиле до пиле разлика голяма.

:coolgrin:

07.06.07
19:02

и важното е да няма някви яки плътни кости, че от пиле до пиле има разлика  :lol:  :lol:
Пилето на грил не си струва смятал съм го за тия можеш да се купи пилешко филе ама е ясно къде е недостатъка. Друга възможност е да се купи някво пушено филе, понеже е  готово

Редувам начина на консумираното пилешко, но нямам възможност да готвя, затова гледам най-лесния вариант - пилиту на грил :)

SP

07.06.07
22:33

казано от Ради Хаджирадев на 07.06.07, 20:31:

Редувам начина на консумираното пилешко, но нямам възможност да готвя, затова гледам най-лесния вариант - пилиту на грил :)

А пушени бутчета купуваш ли си, по 5,50 е килото.

08.06.07
16:53

To няма много месо по бутчето.То зарад това е 5,50 килото:-)

Мнението беше редактирано от NRG на 10.06.07 05:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1