метан

Темата е заключена.
LO

06.06.07
10:43

Нов сам в сайта разглеждъл съм го и то доста често но сега имам проблем и реших да пиша. Аа сам на 16 и се занимавам с фитнес от скоро по-точно два месеца. Исках да наедрея и да започна да правя релеф тъй като имам мазнини само в корема а в рацете и гардите сам слаб  първия месец не зимах нищо работих за да може тялото ми да влезе малко в ритам и да се постегне . На втория месец започнах с протеини и взех метан. Тъй като сам на даскало и не мога да спазвам малко по сериозен режим на хранене за да дигна маса реших да взема метана сега един месец преди даскало да сварши. И да го спра и да си започна диета. Вече го зимам втора седмица и по тялото по точно на гарба излезнаха две папки  и до колкото знам това един от нежеланите ефекти на химията. Проечел сам доста статий тъй като не мисля да зимам нещо преди да знам какво е и какво прави питах и доста хора които ми казаха че от хапчета за месец няма да има нежелани ефекти. Това което се получава сега от метана ли е и трябва ли да го спра или да си заварша един месец. И ако имате някакви савети за дигане на маса ще бъда много благодарен ако ми кажете нещо допалнително. Пиша тук тъй като не очаквам инструктора ми да ми каже истината. Нуждая се от савет бързо.

Благодаря ви предавиретелно!

Темата беше редактирана от Петко К на 06.06.07 10:54.

06.06.07
10:54

За стероиди тук - www.gohard.org

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1