Моля за съвет - много висок креатинин!!!

06.06.07
12:22

Здравейте,
Не знам дали това влиза в компетенциите на някого, но ви моля за мнение. Правих си изследвания на кръвта и се оказа, че имам много висок креатинин – при максимални граници 120 и то за възрастни мъже, моят е 147 – а аз съм жена на 29год. - това е кофти :-S . След тренировка понякога си взимам от залата протеини WEIDER Protein 80 Plus, та въпроса ми е възможно ли е в тях да е завишена някоя съставка която да увеличава толкова много  креартинина в организъма?
Благодаря ви!

06.06.07
20:12

Имаш някакви проблеми с бъбреците ли?Може би също мускулни травми или предозиране на протеина.А уреята колко е?

07.06.07
13:27

Не знам колко е уреята, днес ми назначиха пълни изследвания, та ще видя……… съмненията са за бъбречна недостатъчност,  :sick: ама да си гледат работата. Аз си се чувствам много добре. Тази тежка диагноза ако е вярна едв

07.06.07
15:53

Най-опасни са инфекциите на пикочния канал.Действат скрито,коварно,без оплаквания.И изведнъж вземат че ударят бъбреците.При недостатъчност понякога има отоци по тялото или повишено кръвно налягане.Те са в по-напреднал стадий.Дано си здрава.При мускулни травми също може да е повишен креатинина.Но в тоя случай не е нещо опасно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1