07.06.07
20:03
Първо искам да се извиня защото несъм сигурен дали темата е за този раздел!Значи на 16 години съм 1.85, 90 кг.Имам проблем с гърдите - отпуснати , меки ,мазни и зърната ми подпухват когато съм на топло (например на плажа:()Някой който разбира нека да ме насочи дали е възможно да е гинекомастия?Не съм зобил , дори трибулус не съм взимал.Тренирам от около 1 година (не по малко).четох подобни теми но в тях всички казват че напипват някаква бучка а при мен няма такова нещо.Някой ако може да ми каже на какво се далжи този проблем и ако може да ми препоръча някакви добавки/медикаменти които да ми помогнат ще съм много благодарен(лято идва мене ме е срам :)))
07.06.07
20:38
Зърната се отпускат при по висока температура, а при по студена се свиват - при всички е така. А иначе НВД и кардио ще те оправи.
08.06.07
11:00
прочетох че при пълните хора нивото на естрогена е по високо и е възможно това да е причината , това означава ли ,че ако приемам нолвадекс всичко ще се оправи?
08.06.07
22:04
склонен съм и към операция само да стане работата:) някой ако има телефон на андролог да пише плс