Гинекомастия - Съмнения

ST

07.06.07
20:03

Първо искам да се извиня защото несъм сигурен дали темата е за този раздел!Значи на 16 години съм 1.85, 90 кг.Имам проблем с гърдите - отпуснати , меки ,мазни и зърната ми подпухват когато съм на топло (например на плажа:()Някой който разбира нека да ме насочи дали е възможно да е гинекомастия?Не съм зобил , дори трибулус не съм взимал.Тренирам от около 1 година (не по малко).четох подобни теми но в тях всички казват че напипват някаква бучка а при мен няма такова нещо.Някой ако може да ми каже на какво се далжи този проблем и ако може да ми препоръча някакви добавки/медикаменти които да ми помогнат ще съм много благодарен(лято идва мене ме е срам :)))

07.06.07
20:26

И аз съм горе-долу така.

07.06.07
20:38

Зърната се отпускат при по висока температура, а при по студена се свиват - при всички е така. А иначе НВД и кардио ще те оправи.

ST

08.06.07
11:00

прочетох че при пълните хора нивото на естрогена е по високо и е възможно това да е причината , това означава ли ,че ако приемам нолвадекс всичко ще се оправи?

ST

08.06.07
22:04

склонен съм и към операция само да стане работата:) някой ако има телефон на андролог да пише плс

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1