Поръчка на протеини

LO

20.11.04
17:12

Искам да си поръчам протеин и креатин на Оптимум, но не мога да намеря саит, който да доставя стоки за БГ.Ако някой знае такъв, който работи с България и продуктите са на добри цени да сподели.
Предварително ви благодаря!!!

20.11.04
18:17

Ако намериш някаква добра оферта, може да я споделиш тук. И аз планирам покупка на суплементи на “Оптимум” от чужбина тъй като са много по-евтини. Та пиши, може заедно да поръчаме, поне шипинга да ни излезе по-евтино като е по-голяма пратката.

RH

20.11.04
22:16

аз намерих един сайт протейна излиза 26 лв за килограм с доставката до България - 80 % Whey protein на Optimum. Обаче доставката е от 4 до 6 седмици иначе е много скъпа доставката. адреса е www.bulknutrition.com
а забравих това е за опаковка от 4,5 кг колкото по тежко е толкова по скъпо

22.11.04
13:24

Момчета има един много як БГ сайт за поръчки от Щатите.
www.webshop.bg ... та пишете им мейлче че искате някакви неща и им давате линковете .... те ви казват дали може и колко ще Ви струва ... нещата идват за две семици .. понякога и по-бързо. Сайта е надежден.
Стоките не трябва да са като стойност над 100Евро, защото се плащт мита ... ама 100Евро за суплементи са достатъчно така че ще спестявате и мито и ДДС което е добре. Хората взимат някакъв малък процент за услугата 10 USD + 10 % като вие не се занимавате изобщо .. поръчвате и след това отивате и взимате каквото сте поръчали. Може да се поръчва от всички магазини в Щатите.
За повечко информация вижте тук: http://www.webshop.bg/Index.php?action=faq

RH

22.11.04
18:06

Ти или някой твой приятел поръчвай ли е да не се окажат някакви мошенници
ей сега го погледнах тоя сайт ами то няма смисал да поръчваш от него излиза още по скъпо щото си слагат и комисионна

23.11.04
10:59

Да поръчвано е.
как ще излиза по-скъпо. Оскъпяването е 20-25$ на продукти на стойност 150$. Аз като гледам цените за 150$ ще си вземеш бая неща и тези 20-25$ за услугата няма да качат цената кой знае колко.

23.11.04
16:20

Ами да, 10 USD + 10 % е комисионната.. и ако поръчам продукт за 20$.. си е над 50% оскъпяването и освен това необлагаемата стойност е 45 Евро, което го коментирахме на дълго и широко (включително и с човек занимаващ се с митническите дела в DHL), а не 100Евро. Всъщност пратката трябва да е и до 2кг, защото иначе се освобождава от митницата в София, а не се получава директно в пощата!
Освен това да пазаруваш в Интернет не ти е необходима кредитна карта.. върши работа и дебитните на VISA, които се издават от повечето банки в БГ.

RH

23.11.04
18:57

Абе за килограмите не знам до колко могат да се внасят но наистина се оскъпява бая аз да речем си харесах един протеин на Оптимум струва 47 $ + 32 $ за превоза = 79 $. 10 % от 79 са 7,90 почти 8 + 10 $ комисионна това са почти 20 $ за какво да им ги давам това са пари хвърлени на вятъра.

25.11.04
12:01

Ами тръгнете ли да поръчвате продукти за 20$ няма да излезе на добра цена и затова може да се комбинирате няколко човека.
За необлагаемите 100Евро съм сигурен защото съм поръчвал през този сайт и не ми взеха нито цент над сумата и 10-те процента. Освен това пратката ми надхвърляше 2кг. и пак не платих нищо в повече.
Ако си мислите че парите са хвърлени на вятъра си купете добавките от тук ... определено ще хвърлите повече пари на вятъра така.

RH

25.11.04
12:33

значи аз драснах едно бързо мейлче на митниците и вижте какво ми отговориха

Zdraveite,
Bih zhelal da vi popitam po kakav nachin stava prashtaneto na hranitelni dobavki ot USA do Balgariq, mozhe li da se vkarva takav vid stoka, shte se plashtat li nqkakvi mita, taksi, shte bade li razopakovan za proverka pri Vas sadarzhanieto na paketa, tai kato sam si porachal takiva ot USA. Stoinosta na pokupkata e 48 $.
Predvaritelno Vi blagodarq.

Съществуват две хипотези в замисимост от това кой е изпращач и кой е получател.
І. Ако изпращач на пратката от САЩ е юридическо лице и получател сте Вие като физическо лице, имате право на внос без заплащане на вносни митни сборове (мита) и данък върху добавената стойност (ДДС), при условие, че стойността на стоките в нея е до 45 евро (1 евро = 1,95583 лв.)
ІІ. Ако изпращач на пратката от САЩ е физическо лице и получател сте Вие като физическо лице, и стойността на стоките е до 100 евро, имате право на внос без заплащане на мита и ДДС.

Що се отнася до въпроса дали пратката ще бъде отворена и проверена, митническите органи решават за всеки един отделен случай дали да извършат само документален контрол или и физическа проверка на стоките, съдържащи се в пратката, изпълнявайки функцията си по опазване на националната сигурност, живота и здравето на хората.

Та това ако си ги поръчвате сами няма гаранция дали няма да Ви ги отворят на митницата и да напълнят пакета с нишесте и захар така че си е малко рисковано, а през тая фирма е може би по добре щото те все пак ще съблюдават да не се отваря кутията или пакета щото ще си изгубат клиентите единствено плащаме около 15-20 $ отгоре ама пък е по сигурно. Но едно е сигурно дори и така 1 кг протеин на Оптимум ти излиза около 30 лв а от тук го вземаш поне за 70.

11.12.04
00:27

dobre de manqci.Te v BG kolko procenta mu ka4vat na whey proteina?
Da va pitam,vijte v UK po kolko struvat proteinite ili pone mi kajete site da otida
Пишете на кирилица ! Спазвайите правилата във форума!
Емил

11.12.04
04:24

Вероятността да ви отворят пратката е минимална и то само ако се усъмнят :)
Второ аз вече писах, че по закон е 45 Евро! А това дали може да мине гратис пратка за 200 Евро или за 3кг.. е отделен въпрос!
Очевидно “www.webshop.bg” работят незаконно, щом се представят като частно лице... което в един момент може да ви донесе неприятности, както и да се наложи да заплащате мито и/или глоби в момента когато ги хванат.. и направят проверка :!:
От друга страна има неща които бих си купил от БГ.. както и неща които или биха били прекалено скъпи в БГ или просто ги няма..
Например бих си купил за $37 1кг L-Glutamine - ае купете си за 55лв 1 килограм L-Glutamine в България!!  :twisted:

P.S. Ще добавя, че шипинга “USPS - Airmail Parcel Post” е $20.25(доставка за 10-12 дена) за въпросния (хипотетично избран) Глутамин. Което прави крайна цена 85лв. За пример ще дам, че 100гр Глутамин на БиоГейм е около 20лв, т.е. 1кг L-G na БИОГЕЙМ би ви струвало 200лв!!!

11.12.04
15:11

perlsite,много си прав даже ! Ти ще си пора4ваш ли глутамин и на коя фирма се би спрел в САЩ

11.12.04
16:44

[quote author=“mvm”]perlsite,много си прав даже ! Ти ще си пора4ваш ли глутамин и на коя фирма се би спрел в САЩ

Сега точно няма да поръчвам... но OPTIMUM NUTRITION GLUTAMINE POWDER 1000G $36.95

11.12.04
17:25

www.bodybuilding.com
доставят 100% до БГ

DM

11.12.04
17:38

Здравейте
един съвет от мен
поръчвайте си продукти на европейски фирми
първо доста са по качествени от американските например немски , австрийски,
второ по са евтини
трето доставклите са по евтини
Доста фирми по света си купуват суровините именно от европа
защо да си купуваш същия продукт от америка
като се произвежда в европа хах???
Стан

11.12.04
17:55

DJ MADMAN аз имам вьзможност да си зема от Германия продукти като казваш , 4е са по ка4ествени и по евтини би ли ми дал линкове кам дадени продукти. Примерно : Глутамин , Whey протеин , аминокиселини , креатин  и др. Ако си ползвал някакви кажи какви и на кои фирми .

поздрави

11.12.04
18:12

DJ MADMAN, би ли споделил кои според теб са най-добрите немски и въобще европейски прозиводители. Споменавал си, че в лабораторията ви сте изследвали разни марки и т.н. , би ли написал един по-подробен пост на тема опита ти с европейските производители - може и като нова тема ако искаш (но сложи тук линк към нея)

(знам, че е твърде относително и молбата ми е малко нескопосана :) )

Мерси много

DM

11.12.04
18:36

ето тук един лист на фирми които са тествани при нас
ама мисля че няма да намерите всичко което ви трябва в тях,
ще погледна аз какво вземам че даже не знам и на кой фирма е хахххах
ама знам че е качествено
че все забравям имената на фирмите
ще постна пак
Abapharm HandelsgmbH & Co KEG
  ALSO spa
  Amway Gesellschaft m.b.H.
  Dr. Loges + Co. GmbH
  Fit Like Sport Nahrung
  GALL PHARMA
  Maxim Europe bv
  Natural Power Gmbh
  Novartis Nutrition GmbH
  Nutravision GmbH
  Peeroton WarenhandelsgesellschaftmbH
  Pharma force
  Pharmanex, LLC
  PM International GmbH
  PowerBar Europe GmbH
  Ringana GmbH
  Ultra Sports
  Unicity Germany GmbH
  USA Nutrition Store
  Vitacan Handelsgesmbh
  Vitalogic Dr. Spona Vertriebsges.m.b.H.

Ако пиша против правилата на форума с тези фирми кажете ми моли
сатн

DM

11.12.04
18:40

Между другото напуснах вече това работно място
защото почнах да работя в сферата на спорт здраве йо движение при подрастващите
където е много по интересно и не ми се налага да стоиа пред компютри цял ден
Стан

11.12.04
18:56

от кой сайт е най добре да поръчваме за БГ щото аз в бб.ком си правя поръчките

DM

11.12.04
19:30

Пфффф честно да ви кажа не знам
ама най важното е първо да доставят до БГ
и продуктите и пратката да са на най ниска цена
Аз си ги купувам тук от магазините или ми ги дават като реклама
ще потърся някои сайтове

11.12.04
19:57

DJ MADMAN , ако намериш линкове кьм магазините на немските ка4ествени и ефтини продукти ги постни .

предварително мерси !

11.12.04
22:25

Малко съм скептичен, особено като се има в предвид, че долъра поевтиня с 30% +, така че евро продуктите ми се струват, че са доста по-скъпи.
Аз предлагам да се постват конкретни продукти с техните цени, сравнени с други популярни марки, защото в противен случай е жив популизъм подобни изказвания. Както и линкове към онлайн магазини където може да си ги поръчаме.. иначе няма абсолютно никакъв смисъл да си говорим празни приказки. А това, че боравиш с рекламни брошури, това далеч не говори добре за твоят професионализъм и никак не можеш да ме убедиш. Освен това продуктите които аз съм гледал, се твърди, че се произвеждат в USA.. така, че нямам идея за кои марки твърдиш, че продукцията е изнесена в Европа!?

DM

11.12.04
22:48

човек не искам нищо да рекламирам
попитай някои които се занимава с фармацевтика да ти каже откъде идват най добрите суровини
не си мислете че в америка е пом добре от европа
като се почне от залите им там всичко е по зле от европа
не съм давал нито сайтове нито фирми както виждаш
така че няма смисъл да ме обвиняваш
А това че навсякъде пише америка си е чист  маркетинг за хора които си мислят че всичко хубаво от сащ идва

Стан

12.12.04
01:25

Не те обвинявам, но 5 души вече поискаха марки, адреси, цени и т.н.. ако не можеш да ги осигуриш по-добре не пускай мухата...
За мен лично Weider е най-добрата фирма за производство на добавки, а тя не е европейска фирма... (лично мнение)

Хм :) 20 години.
Ако се пуснат сравнителни характеристики например на сходни или еднакви продукти на няколко фирми(например цена - съдържание - качество или пък с каквото се разполага), това не само че няма да бъде реклама, но ще бъде и доста полезна изходна информация за потребителите.

DM

12.12.04
15:59

www.fitnesscorner.com  

Не знам как ви се струва,но мисля че тук е евтино, предлагат се различни марки, например за 4 кг протеин в тоя magazin се плаща 45 евро, само не знам дали доставят до БГ, аз съм си купувал доста от продуктите в тоя magazin и сам много доволен, абе разгледайте и преценете
Успех Стан

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1