схема въглехидрат при НДВ

MA

17.06.07
07:10

даите примерна схема и мнения как да разпределя въглехидратите през седмицата и кои ден и с какво и колко да заредя ?!даите секви мнения .мерси!целя намаляване на подкожните мазнини  и и изграждане на 4иста мускулна маса.Храня се  киллограм и половина бяло пилешko месо ,30-40 яица,300-400 гр извара и салати ,но искам да видя предложенията ви за въглехидратите през деня ,мерси предварително!!??
184см,92кг

Темата беше редактирана от Петко К на 17.06.07 11:08.

17.06.07
09:17

Ми при НВД ти трябват поне 1гр. въг. на кг. телесно тегло. За 92кг = 92гр. въг. за деня. В зареждащия ден 3х92гр. = 276гр. Хубаво е зареждащия ден да ти е на 6-7 дни ( неделя примерно ). През останалото време можеш да разпределиш въг. ядения сутрин и на обяд примерно. А при ВВ деня и до 16:00 часа.

Нещо извън темата - ще ми кажеш ли как разпределяш тия яйца, килограма и полувин пиле и т.н. през деня, че да не хабиш белтъка? В смисъл за тия кг. ти приемаш около 4гр. белтък ( и повече сигурно, но това по най-прости сметки ) на кг. тлесено тегло за деня. :gulp:

MA

17.06.07
09:34

еми храненето ми запо4ва към 7 сутринта,като полседния прием на храна ми е ве4ер някъде към 24.00 - 1.00 ,на закуска приемам кум 10-15 белтъка и пред лягане примерно, за последно ядене осте 15тина ,мозе и пове4е зависи колко съм купил в този момент,а за пилето пражя -5.6 яденета по 250 тина гр на ядене и така,друго ако те инт питаи?!храня се през около 120-130 мин зависи какво ми е вклу4ено в яденето за етапа на развитие..

Мнението беше редактирано от Ma$hinata на 17.06.07 09:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1