17.06.07
09:38
така... директно на въпроса- застой в ръцете, смисал не са мръднали някаде почно 7-8 меца мойе и пожевече. Сигорно ги претренирам , но пробвах 3 упражния по 3 серии - не стаана.. до сега правех 3 упражнения - прав 4 серии , скотово 4 серии и 3 упр 2-3 серии...ама пак не се получава. За трицепс фреско 3-4 серии ,тесен хват 3-4 и пак о6те едно 3то 2-3 серии... послените упражнения ги въртя.. отностно техниката стреми се колкото може по чисто... стай почти 1 година и 6-7 месеца...
искам да питам дали така 4е е удачно да пробвам:
за бицепс само 2 упражнения - прав и скотото по 4 работни серии за всяко упражнение.
за трицепса фреско и те сен пак по 4 серии
Относно храненето гледам колкото се може да е на ниво, така че сигорно е системно претрениранеи си мисля така 1-2 месеца можеби така да правя пък да видя какво 6те се получи.
Някой да да де съвет
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от FRANKO1 на 17.06.07, 11:09:
пробвай месец да не ги тренираш ....... ще си проличи дали е претрениране
Ето и моето мнение
pri мене 1 месец само спадаха и им дадох почивка ся като почнах “на ново” има над 6-7 милиметра и в двете ръце абе 1 см
значи за сега имам 2 варианта :
1 суперсери
2 почивка . А относно почивката, не ми стана ясно само дали трябва да си направя “почивка” без трениране или само ръцете.. и ако са само ръцете , нали това не пречи да се спазва същия сплит на трениране..
19.06.07
06:28
казано от PaTriK на 17.06.07, 09:38:
така... директно на въпроса- застой в ръцете, смисал не са мръднали някаде почно 7-8 меца мойе и пожевече. Сигорно ги претренирам , но пробвах 3 упражния по 3 серии - не стаана.. до сега правех 3 упражнения - прав 4 серии , скотово 4 серии и 3 упр 2-3 серии...ама пак не се получава. За трицепс фреско 3-4 серии ,тесен хват 3-4 и пак о6те едно 3то 2-3 серии... послените упражнения ги въртя.. отностно техниката стреми се колкото може по чисто... стай почти 1 година и 6-7 месеца...
искам да питам дали така 4е е удачно да пробвам:
за бицепс само 2 упражнения - прав и скотото по 4 работни серии за всяко упражнение.
за трицепса фреско и те сен пак по 4 серии
Относно храненето гледам колкото се може да е на ниво, така че сигорно е системно претрениранеи си мисля така 1-2 месеца можеби така да правя пък да видя какво 6те се получи.
Някой да да де съвет
Аз бих те посъветвал да спреш замалко да тренираш ръце. Почини си седмица, две, може и повечко. После преразгледай тренировката си и започни отново. Мисля, че почивката ще ти помогне. През тази почивка спри да ги мислиш. Забрави за тях. Мисли само за другите групи. Старай се и когато тренираш да си позитивно настроен.
После просто започни отново тренировките си за ръце. Надявам се да ти помогне.
Успех!
казано от PaTriK на 18.06.07, 22:30:
значи за сега имам 2 варианта :
1 суперсери
2 почивка . А относно почивката, не ми стана ясно само дали трябва да си направя “почивка” без трениране или само ръцете.. и ако са само ръцете , нали това не пречи да се спазва същия сплит на трениране..
имах предвид само ръцете да не тренираш
значи е решено...ръцете излизат в малка “ваканция”
тогава сплита ще бъде нещо от сорна на , гърду,гръб,крака,рамо... най друго казано. Или на 3 порции... да си разпределя рамото в другите дни.
Пък ще видим след 2-3 месеца как ще е положението :)
Мнението беше редактирано от PaTriK на 19.06.07 23:31.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече