18.06.07
16:19
Имам неопренов клин който обхваща областа от под бюста до колената.
Като тренирам на крос-тренажора с него се потя ужасно много в тази област, направо вода се лее от мен.
Въпроса ми е това потене спомага ли за сваляне на подкожните мазнини??
Защото днес по стечение на обстоятелствата тренирах с обикновен памучен клин и тренировката ми мина много по-добре, в смисъл: не се задъхвах толкова, държах по-високо темпо през цялото време и по-висок пулс , докато когато съм с неопенови клин все се задъхвам и не ми стига въдух, по-бързо се уморявам.
Но като приключих потника ми беше мокър, докато клина абсолютно сух - т.е въобще не се бях изпотила в областта на краката и д-то....
Влияе ли това на моето отслабване, за да знам да се моря и за в бъдеще с неопрена??
Темата беше редактирана от nadia79 на 18.06.07 16:22.
Не се мори, няма ефект. Макар че някой сигурно ще тръгнат да те убеждават в противното.
ОК - значи няма връзка между потенето и горенето на мазнини, така ли?
Кое е по-важно в случая - какъв ще ми е пулса по време на тренировката ли?
/сори ако въпросите ми звучат тъпо, но не разбирам много.../
18.06.07
20:15
Да, пулса е по - важен.
19.06.07
10:47
Няма смисал само се дехидратираш !! тва запаява и кожата !!
21.06.07
08:10
За задъхването - организма вкарва около 30% от кислорода през кожата.
:gulp: :grrr: :lol:
Мерси Митак, че ми го обясни :)
Слагам отново клина!
Вече имам лек напредък от усилията ми - тренировки, НВД и карнитин и съм много доволна!
Свалих 2-та кг, които исках, но имам още подкожни мазнини за сваляне.....
Сега заминавам за 1 седмица на море и се чудя като се върна дали да продължавам с кардио тренировката, или да започна отново упражнения с гирички...
Какво ще ми препоръчаш?
Защото тия 40-50мин на крос-тренажора не ме кефят определено.
Трета седмица ги правя и едвам издържам /психически де, не ме притеснява натоварването/ - скучно ми е, досадно.... въпреки, че се гледам интересни неща по ТВ-то през това време, но не ме кефи за ежедневна тренировка....
Няма ефект от тези неопренови колани, клинове и т.н.
Локално горене на мазнини има отчасти, но то не се постига с увиване и с клинове и др. такива, а с помощта на разни кремове съдържащи основно йохимбин хидрохлорид във високи количества в течна форма, като намазания участък в никакъв случай не се увива с каквото и да е.Ефекта е супер нищожен и атакува така наречената BROWN FAT.
Всички колани предизвикват потене, с което се губят минерали, соли и много вода ! Не и мазнини ! Ако някой иска да го обърнем на спор няма проблеми материали из нета бол.
22.06.07
09:00
Аз използвам само колан и съм доволен и то доста :) Използвам го всеки път като тренирам и правя кардио и се вижда разлика :)