Моля за съвет

19.06.07
13:36

Здравейте - надявам се да пиша в правилния раздел!
Проблема ми е следния - не напредвам с масата на краката даже ми се струва даже че отслабват.
Значи тренирам три пъти в седмицата:
-понеделник: гърди ,бицепс, предмишница, накрая коремна преса и малко прасец щото е изоставащ.
-вторник:нетренировъчен ден,вечер велоенергометър 40мин. - малко кардио.
-сряда:гръб, трицепс,трапец,коремна преса
-четвъртък:нетренировъчен ден
-петък:бедра, прасец, коремна преса
-събота:нетренировъчен ден
-неделя:нетренировъчен ден,вечер велоенергометър 40мин. - малко кардио.

В момента взимам:Animal cuts -всяка сутрин - за чистене/преди тренировка не взимам щото щях да колабирам един път от жегата/
Аминокиселини всяка сутрин и веднага след тренировка.
Протеин преди и след тренировка.

За храненето - предимно богати на белтъчини храни, хляб само черен - две филики на обяд,сладко не само 50 гр.дикстроза заедно с протеина веднага след тренировка.

Да кажа само , че в упражненията ми за крака включвам:
клек с щанга на рамената 1-загряваща, 3 - основни по 10 повторения
бутане с крака от лег на хекен машина 3 - основни по 10 повторения
в суперсерия комбинирам бутане от седеш за долната част от бедрото/делтовидния/ и веднага дърпане от лег на машина за двуглавия от зад на бедрото
накрая прасец - 3 упражнения

Къде  бъркам?Тренировката, храненето,почивката?Какво да променя да дръпна с бедрата и прасеца за да не изостават?

19.06.07
13:45

Съжалявам не видях главата фитнес жени .Ще помоля модератора да ми премести темата. :red:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1