21.11.04
20:41
Значи аз съм 183 см,тежа 65 кг,имам бърз метаболизъм.Тренирам 3 пъти в седмицата и сум 1 смяна на училище.Ще може ли да ми помогнете за една диета за мускулна маса.За суплементи мога да отделя само 40 лв.Нямам травми и болести(да чукам на дърво)
22.11.04
12:03
Виж сега пич виждам че си се надъхал да ходиш на фитнес сериозно обаче важно е още сега да разбереш че мускулите представляват 80% храна и 20% фитнес.Не прави грешката която правят всички а именно само да бласкат на фитнеса и после да са чудят защо нямат никакъв напредък.По принцип ти можеш и само повърхностни тренировки да си правиш и да се храниш както трябва и ще видиш какъв бивол ще станеш.Трябва да се храниш по 5-6 пъти на ден.Например взимаш си едно пиле на грил и си го разделяш на 5 части и го изяждаш за един ден.В момента на теб ти трябва маса така че яж по цял ден после ще изчистиж всичко.Това е от мен ако има нещо пиши.
Предлагам да си избереш една диетка от сайта. Като ти гледам данните май с малко нещо слабичък. Едно ВВД, смятам ще ти дойде добре. Поразгледай!
Успех! :)
26.11.04
22:14
Добре а нещо по-конкретно.Като например примерна диета и примерно суплементи и от там аз ще променям и ще си изготвя краината диета.