23.06.07
08:40
Здравейте!
В момента правя опит да оборудвам собствена зала за лични нужди в учреждението, където работя. Понякога нямам време да посетя залата, а се старая да не пропускам тренировки. Моля, ако някой може да ми каже къде да си намеря схеми за стандартни размери на лежанка и др.
Моля без спам. Само съвети, които могат да ми помогнат. Преди време имах една много ценна книга, в която имаше такива, но някой реши, че му е по-нужна отколкото на мен и изчезна. Ако никой не може да ми помогне ще е нужно сам да ги съставям. Това не е проблем, но ако някой може... д аподаде едно рамо.
Освен това, ако някой се сеща откъде могат да се закупят по-евтини лостове и дискове ще съм му много благодарен. Говоря само за свободни тежести.
Благодаря на всички пердварително.
П.С.: Обръщам внимание - става дума за съвсем непрофесионална зала за личн употреба.
аз имам същия проблем който за сега е наполовина решен ами аз реших да си направа уреди по мой раЗмер за сега направих една лежанка една упоредка (дълга) лост и мисля да взема 2 макари с които да импровизирам скрипец знам че не ти помагам много но довечера като си ида на село ще ги измера и пак ще пиша знам само че успоредката е широка колкото оригиналните иначе другото е импровизация