няколко въпроса за Гинекомастия !

23.06.07
15:10

изчетох доста от темите, които са писани в форума ама не намеирх отговор на моите въпроси. Та въпросите ми са от зад напред :)
Първо някой правил ли си е операция от Гинекомастия(ако се притенсявайте ми кажете на ЛС плс) интересува ме колко струва и може ли да ми препоръчате някоя клиника из София, колко време след операция ще мога да си дигам с нромалните тежести с които си правя сериите ? Намерих една клинка- http://www.nefertiti-bg.com/ginekomastia.htm , ако някой си е правил операция там нека да сподели дали всичко е минало ОК и за колко време е почнал да дига за гърди без да има проблем ? И другият ми въпрос е, ако е в начален стадии Гинекомастията, може ли да се мине без операция, да се взимат някакви лекарства и тн. ?
П.П. 179 съм висок тежа 71 кг. на 19 години съм, никога не съм пил нищо - протеини,креатин,амино киселини да не говорим за стероиди и анаболи. Тренирам от близо 3 години.
Мерси предварително за отговорите !

Темата беше редактирана от AntiHimik на 23.06.07 15:12.

В практиката е доказано, че повечето случаи от такъв характер са временни. Разбира се, препоръчвам ти да не залагаш на статистиката, а да разбереш първопричината за твоето състояние. Лекарства има, но пак казвам - всичко зависи от произхода на гинекомастията. И тъй като обикновено тя се предизвиква от хормонален дисбаланс, хубаво е да посетиш ендокринолог.

Иначе естетична процедура можеш да си направиш винаги. Клиниката, към която си се ориентирал е добър избор. Лично познавам доц Георгиев - един от най-способните в бранша до момента. Ако се решиш на нещо подобно, започни с консултация от този център

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1