23.06.07
20:52
Напоследък лактите са ми много зле. Сякаш се опъва нещо вътре. Нерви вероятно, не знам и аз. Болката си е неприятна. Тая седмица само едни гърди и рамо съм направил и реших да почивам до другата. Съмнява ме да е от преумора това обаче. Някой да може да помогне с нещо? Загрявам преди тренировка яко, така че май не е там проблема. От френското е вероятно болката.
П.С. За някакво мазило или друго такова за стави също приемам предложения.(е ако не е Дека де :) )
Ами аз също съм имал същия проблем. Откакто си купих налакътници (1.20лв. бройката от аптеката) и лека-полека болката изчезна НАПЪЛНО без никакви мазила за около 1-2 месеца. Ползвам ги при упражненията за гърди и рамо. Опитай, нищо не губиш.
Също така само да вметна - започнал ли си да се занимаваш с този спорт винаги ще има нещичко, което да скърца, пука, наболява, сега при мен например рамото ми почна да скрибуца...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.06.07 21:14.
23.06.07
21:32
Имал съм проблем и с рамото. Но с него се справих. А сега това се задържа много затова се стряскам.
Ами да, едни от най-упоритите и гадни травми са на лактите. Най-често е претоварване на сухожилието. Само да доуточня нещо - хубаво нещо са налакътниците, защото не дават на ставата да изстине, особено ако има силови тренировки с по-големи почивки. Също така, можеш да мажеш мястото преди тренировката със някакъв загряващ крем и да нахлузиш налакътниците.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.06.07 21:45.