въпрос към BB-Team относно Крос тренажорите

22.11.04
17:02

Възможно ли е да се поддържа форма само чрез всекидневно трениране на Крос тренажор или трябва задължително да се комбинират няколко уреда.Дина 1.76 56кг(искам да задържа тези си килограми  и през зимата заслужава ли си за тази цел да си купя крос тренажор за трениране в домашни условия)ОЧАКВАМ ВАШИЯ ОТГОВОР НА e-mail dina_hc@abv.bg 8)

22.11.04
17:47

Здравей и добре дошла във форума. Аз лично смятам, че формата си една жена може да поддържа вкъщи и без тренажор. Оттук следва и отговорът на въпроса: може и само с крос тренажор :) . Нека все пак и други се произнесат.
Поздрави!

22.11.04
18:07

Да разбира се че може,но е хубаво да се сменят уредите за разнообразие,но това е желателно.Така че според мене нямаш проблем просто :wink:

DM

23.11.04
03:19

Кростренажора е много хубаво нещо, за подържане на форма става, с две думи наподобява бягането ама с помалкo натоварване на ставите поради безтегловността в която се намираш, което е по добре за доста хора които се оплакват от такива проблеми,от време на време ти препоръчвам на заден ход да тренираш , има малко разлика в техниката и натоварването, не може да се сравнява разбира се с бягане, ама е прекрасен заместител(ако ти мери и колко калории и пулс и % на мазнина при training е незаменим Стан

23.11.04
14:26

Благадаря ви за съветите!Приятеля ми е против тази инвенстиция защото според него този уред е абсолютно безполезен и не служи за НАТОВАРВАНЕ на мускулите на краката,дупето и ръцете а просто за РАЗДВИЖВАНЕ (сутришна зарядка) и макар да му казвам че има 8 степени на натоварване(трудност),отчита скоростта,разстоянието,пулса и изразходваните калории според него натоварването не е достатъчно и НИКАКВИ калории не се изгарят!!!!!Не знам дали го казва защото е така или просто не му се дават толкова пари.А на фитнес не ми се ходи защото-Добрич е малък град няма голям избор веднъж ходих в продължение на един месец но сама защото приятелките ми не се интересуват от това да поддържат добре тялото си,залата се посещаваше само от мъже(това никак не ме караше да се чувствам добре),инструктора ме сваляше и просто беше пълна катастрофа!!!Затова ми дойде идеята да си купядомашен фитнес уред.но приятеля ми...

23.11.04
14:40

измежду кардио-уредите аз съм най-голям фен на най-простичкия - велоергометъра... (мисля също така, че е доста по-евтин от крос тренажора, а и можеш да си четеш например докато караш вело... което не е така с крос-тренажора)

иначе, за човек, който няма средства - скачане на въже, бягане на място, подскачане вкъщи е добро кардио... особено за 1 човек, който е 56-килограмов е още по-лесно (сравнено с моите 95 кг =)

една бивша състезателка, забравих и името, казваше в едно интервю, че след като спряла да тренира много напълняла и след това намерила свой начин да топи килограмите - избрала си най-вдъхновяващата музика и ‘танцивала’ сама не нея вкъши, като движенията си измисляла сама - на мен това ми заприлича на добре замислено кардио =) използваш всички крайници, стави и тн =)

успех, Ди!

HE

23.11.04
14:43

Ами защо не накараш приятеля си да прочете някой друг ред по въпроса? А на мен велоаргометъра и кростренажора са ми любими уреди като правя кардио.

23.11.04
16:10

Пък.. ако му споменеш, че мъжете в залата те свалят.. сигурен съм, че ще прибегне на минутката към телефонът си.. и ще те пита от къде точно искаш да си купиш крос тренражора и дали магазинът работи в неделя вечерта  :wink:

HE

23.11.04
16:13

Хахахаха perlsite много си прав - това ще е такъв стимулант, че може и фитнес във вкъщи да и направи само да не ходи по фитнеси  :wink: !

23.11.04
19:37

А смятате ли че е от голямо значение марката на крос тренажора от проучванията които направих разбрах че най скъпи са на кетлер цената им е над 1000лв на много изгодна цена са на bodi sculpture в интернет прочетох че за BE-660 цената е 645лв а заSD-55165 на Sport Depot е 860 а в МЕТРО видях СЪЩИТЕ уреди първия струваше 410лв а втория 669лв не знам защо в различни магазини едни и същи уреди имат разпични цени?Та по въпроса за марката смятате ли че ще направя грешка ако си купя на Bodi Sculpture тренажор със същите качества като на Кетлер но на тройно по евтина цена?Ами ако намеря уред от втора ръка?Някой знае ли къде във Варна има магазини за фатнес уреди освен този кото е във,мисля че се казваше комплекса Спортна зала.А що се отнася за танците това си го мисля отдавна защото много обичам да танцувам ,но самичка вкъщи много-много не ми харесва интересувах се дала в Добрич има уроци по ориенталски танци,които много ме вълнуват ,но никъде не открих нищо по различно от спортни танци,естествено се разочаровах и се отказах.Фенка съм на Шакира и на страхотните и танци ,но!!! :cry: така и няма да имам шанса да се науча !

SH

23.11.04
19:49

Според мен е абсолютно излишно да си купуваш крос тренажор.Няма нищо по-добро за общо укрепване и поддържане на форма от тренировката с тежести.Бих те посъветвала да захвърлиш всякакви предрасъдъци ,да не обръщаш внимание на подмятанията и свалките на мъжете в залата и да си тренираш спокойно.Отиваш в залата с цялото си самочувствие и блясък и хич да не ти пука  :D Всичко,което правиш го правиш за себе си,така че смело .Сигурна съм,че начина по който ще започнеш да изглеждаш ще мотивира и приятелките ти .

23.11.04
19:52

аз пак да и кажа за велоергометрите...

мисля, че има вело-та в Метро за около 300 лева...

DM

23.11.04
20:53

Не може да сравняваш велоергометър със кростренажор
това са две доста различни неща
разликата е огромна
На кростренажора може също така да се чете книгата се поставя на уреда пред теб
предполагам че има място
и си четеш, това го правят доста хора
кростренажора предлага едно много по различно движение и натоварване отколкото ергометъра, във всеки случай е по интересно отколкото да въртиш седнал
а за фирмата тук имаме при нас
говоря най лухозното студио във виена уреди на СТАР TRACK
не знам дали ги има в БГ
ама предполагам че ще са от порядъка на 1200 1300 евро
Успех Стан

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1