22.11.04
20:10
Искам да попитам дали комбинацията която сам подбрал е добра.Понейе сам любител и от скоро се занимавам
Благодаря предварително! :lol:
22.11.04
23:06
мом4е тия аминокиселини са ебати глупоста според мене ти требва само протеин и креатин и нема смисал да си набутва6 парите за амино а по добре си земи пове4е протеин
Аз пък не мисля, че аминокиселините са “ебати глупостта”. Дори напротив, възстановяването с тях е по-лесно отколкото с протеина на прах.
Swetlio, комбинацията от добавки според мен е добра, стига да имаш качествен хранителен режим. Нека добавките да запълват дупките в хранителния ти режим, а не обратното. Не разчитай само на тях. :)
23.11.04
21:12
аминокиселините били ебати глупоста а бе пич осъзнаи се малко все едно да кажеш че месото е глупост аре жив и вздра
23.11.04
22:01
добре бе хитреци кое е по добре за маса амино или пове4е протеин??? :x ако 4овека има 10000лв да си земе целия магазин оба4е 6от сигурно нема по добре без амино а пове4е протеин
23.11.04
22:03
абе бегяите с тея амино глупости :? Не си ли ядеш яко нищо не става :)
24.11.04
13:48
А е виж според мене за маса е по добре вместо амино 2700 на universal да си купиш разклонена верига .сега в момента аз пия соев протеин,разклонената на optinum и креатин и да ти кажа чесно бая усетих разликата.ама и наистина храната е преди всичко .аз лично повечко въглехидрати приемам .нали се пак маса ще праим :)
Какво да ви кажа, и протеина и аминокиселините си имат своето място в жранителният режим. Не мога да разбера какъв е тоя спор кое било по-добре :? За да извлечеш максималният ефект от даден суплемен трябва да го използваш правилно. В период за маса може да ги използваш и двете за по-добър ефект.
За swetlio - комбинацията е добра, обърни внимание какво каза Mr_Muskul за хранителният режим! Успех :wink:
Модернирано от head_hunter
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34889#34889
минаха 2 месеца с тези протеини креатини и амино
честно да Ви кажа качих от тях малко
но не и сила и издръжливост
разбрах, че това са само хранителни добавки и заместители на храна и малък катализатор на растежа.
истината е някъде там
трибестан ли е
бионабол ли е
омнадрен ли е
това се питам
хелп
знам само за постоянството:roll:
За постоянството е хубаво че си разбрал, а разбра ли да пишеш на КИРИЛИЦА? Прав си истината е някъде там в КИРИЛИЦАТА!
Поста ти беше преведен от мен.
28.01.05
20:43
Какво очакваше - два месеца фитнес и хранителни добавки и хайде на състезание по културизъм? Е кофти но си се излъгал и сега какво като си видял че не е точно така и тая работа е доста по-трудна на дела отколкото на думи си решил - лесния вариянт ще се зоби? А нали беше разбрал за постоянството? Отиди на лекар ако си мислиш, че тука се будалкаме с вредните ефекти и нека той ти обясни последиците от стероидите. Струва ли си за бърз ефект (същия който ще дойде и с повечко старание и упоритост от твоя страна) да платиш цената на вредните ефекти от стероидите - според мен НЕ. Тренирай и с времето всичко ще дойде от самосебе си и недей да бързаш да търсиш истината в магическото хапче защото такова няма е поне аз не знам за него.
2 месеца и очакваш да стане чудо???
Не бързай да посягаш към забранените човеко, както сигурно си разбрал вече истината е в храната. Защо не си напишеш хранителната програма, ще ти помогнем да я подобриш и ти обещавам че за 1 година ако се храниш както трябва и тренираш яко, няма да можеш да се познаеш.