26.06.07
07:40
Значи докараха ми го вчера и отварям аз и гледам втората опаковка малко разлепена и вътре няма лъжичка та как са по принцип с лъжичка или без ?
26.06.07
10:28
Мисля че със.
Почти всички неща на прах,произвеждани в САЩ,имат мерителни лъжички за точно измерване на определените дози...
26.06.07
17:01
има лъжица оказа се че е потънала много на долу и като разрових я намерих ....
26.06.07
19:43
Специфичното за NO-Xplode и Cellmass е че и двата са херметически затворени с фолио по капачката. Така че това е признак за оригиналност.
27.06.07
11:48
Има проблем !!!! Оня ден ми го доставиха и като го отворих втората опаковка демек херметически затвореното фолио беше отлепена на половина все пак реших да го пробвам . Вчера пих 1 доза (ефект нулев) днеска 2 дози пак същото а по принцип всеки ще каже че ефекта е голям още след първата лъжичка . Обаждам се на фирмата от които го купих и ми казаха че са имали и други такива случай на клиенти с отпечатано фолио и като са питали тия от BSN им били казали че така ги произвеждат . На мене не ми се вярва както и да е тоя каза че най-многото което могат да направат е да го дадат за изледване некаде си и ги чакам утре . Въпроса ми е така ли са по принцип вторите опаковки или са запечатани както си трябва ? Според мене е изветрял нещо заради отворената опаковка и затова не ми действа или някои го е изсипал и е сложил нещо друго ....
Мнението беше редактирано от HUMMER на 27.06.07 12:05.
27.06.07
12:23
4fitness bg
27.06.07
22:27
Някой модератор ако види темата може да я изтрие че сам я пуснал в още 1 раздел