Здравейте и от мен

BK

29.06.07
12:26

Здравейте - значи решил съм че трабва да ходя да потренирам малко
причината - 175 - 62кг :)
предполагам че като отида в залата ще има кой да ми направи програма за маса и т.н.
от какво трабва да се лиша? пуша по почти кутия на ден по принцип... какво не трабва да ям и т.н.
след колко време при тренировки 3 пъти в седмицата ще мога да забележа някакъв ефект който да ме мотивира?

SI

29.06.07
13:03

Мотивацията трябва да си я намериш сам, резултатите никога не идват бързо, но до 3-4 месеца ще има видима разлика при правилен хранителен режим и тренировка. Цигарите е хубаво да ги спреш.

Мнението беше редактирано от sideways на 29.06.07 13:05.

29.06.07
15:09

Като вдигнеш повече или направиш повече повторения от предната тренировка за някой мускулна група и мотивацията ще си дойде от теб самия :) И да, цигарите трябва поне да ги ограничиш :)

BK

30.06.07
01:15

3-4 месеца звучи готино в сравнение на това което ми каза днес едно момче - година!

30.06.07
06:38

казано от bk на 30.06.07, 01:15:

3-4 месеца звучи готино в сравнение на това което ми каза днес едно момче - година!

той има впредвид, че за 3-4 месеца вече ще видиш, че има резултати, а за година ще са по-гоеми ;)

30.06.07
07:09

казано от bk на 29.06.07, 12:26:

Здравейте - значи решил съм че трабва да ходя да потренирам малко
причината - 175 - 62кг :)
предполагам че като отида в залата ще има кой да ми направи програма за маса и т.н.
от какво трабва да се лиша? пуша по почти кутия на ден по принцип... какво не трабва да ям и т.н.
след колко време при тренировки 3 пъти в седмицата ще мога да забележа някакъв ефект който да ме мотивира?

Спри цигарите!
Когато започвах преди година бях точно като теб 176/62 кг. + 2 кутии цигари на ден.
Сега съм 176/80 кг. с около 9-10% мазнини, но без цигари.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1