Обезкосмяване на гърдите и корема

29.06.07
15:14

Пичове, как си махате космите по гърдите и корема :)
Колата маска изобщо я забрявяме като вариант.
Няма ли някакви специални машинки за постригване, които много финно да отрежат космите? Не ща епилатор щото това скубане косъм по косъм сигурно е много гадно. По скоро да може да се получи ефект като при избръсване, ама без да трябва наистина да си бръсна гърдите, че много пъпки излизат и т.н.
Какво ползвате вие?

29.06.07
13:01

казано от mooncow на 29.06.07, 15:14:

Пичове, как си махате космите по гърдите и корема :)
Колата маска изобщо я забрявяме като вариант.
Няма ли някакви специални машинки за постригване, които много финно да отрежат космите? Не ща епилатор щото това скубане косъм по косъм сигурно е много гадно. По скоро да може да се получи ефект като при избръсване, ама без да трябва наистина да си бръсна гърдите, че много пъпки излизат и т.н.
Какво ползвате вие?

Препоръчвам ти използването на епилатор. Прилагай го след гореща баня. Тогава порите са отворени и не боли толкова, колкото предполагаш. Растат много по-бавно - космите - и е доста ефективно.

29.06.07
13:17

При епилатора няма такова “не боли толкова” Имам възможно най - новия и хубав с приставка, която заледява болката... няма такова не боли... не боли само на краката... иначе за гърдите и корема забравяш.... Там идва колата маска. Поне аз съм така, защото колата маска там изобщо не я усещам, а и ме минават за 15-тина минути :)

EM

29.06.07
15:21

може да стане и с машинка за подстригване, но трябва да се подържа на 2 седмици. По принцип за краката и гърдите е много удачно, ефекта е почти като на епилатора, но няма никаква болка.

01.07.07
11:58

Гърдите и корема ги оправям с епилатор, става за 20-тина минути и болката не е за умиране, заслужава си. Краката първия път с дипелатоар, защото епилатора щеше да се загуби из гората. Вече е време и тях да мина с епилатора. А и след 2-3 минавания болката става доста по-поносима.

01.07.07
12:18

Болката явно е от човека.Изобщо не ме боля нито краката, нито корема и гърдите.Досадното беше, че ми отне адски много време :)

Иначе тия глупави обезболяващи приставки........ директно ги махнах.

Иначе за ефекта ..... не знам очаквах повече.Точно една седмица мина и почнаха да ми растат.Очаквах повечко  ама ...  :coolsmile:

07.07.07
08:06

Лазаерна епилация в Салон Пикасо в София му е майката.... ама много пари...

07.07.07
08:16

Хаха, това го знаем, че е много пари, НО ако си имаш напредстава кажи колко МНОГО са, че ми е любопитно.

18.07.07
11:06

Най добре се получава с кола.Подстригвате козинката с машинка и когато станат около сантиметър ги удряте с колата.Има студена и топла.Със студената не боли толкова( не ти изгаря кожата).По този начин косъма става по-тънък и след всяка следваща излиза по-лесно.
Възможно е да се появят пъпчици - само за 2-3 дни и изгарят! Дерзайте!

ИЛ

03.10.07
13:46

ако искате да не ви излизат пъпки след кола маска може да си вземете някаква пудра(бебешка).Върши работа

19.04.08
08:34

аз лично смятам че ако тренирам, и искам да исглеждам добре, космите по гърдите и корема тр да се махат..аз си ги махам с машинка за подстригване, без да слагам приставки, и смятам че върши работа.. за около 2 сед. може да ги оставиш,защото дори като почнат да се показват пак изглеждаш добре,мъжествен...относно епилаторите  мога да кажа че съществуват такива с пиенсети и такива с дискове..Търси си епилатор с дискове, а не пинсети, боли по-малко..това е което аз знам за тях..аз мисля тая седмица да си взема епиалтор и ще кажа дали е толкова непоносима болка..

05.05.08
22:09

Наскоро си взех тример на Браун за обезкосмяване. Не искам да прозвучи като реклама, но наистина доста съм доволен. Няма вече обриви след бръснене, единствения проблем, че не е кой знае колко трайно обезкосмяването.
П.П Само като прочетох за епилатора и щях да се издрайфам

ВН

05.05.08
23:19

Stredford_end, не че нещо ама... n_sko e изровил тема на една година :). Момчето изобщо няма да прочете съвета. За справка, не е влизало от 11.08.2007, 14:35 ... :) Иначе за тримера вдигам два палеца!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1