Болки във врата

30.06.07
10:31

Неска се събудих с изключителни болки във врата.Сигурно е от тренировката за рамо от вчера.Та как да го оправя.Не мога да мърдам.

30.06.07
12:59

по-вероятно е да си спал накриво или да си стоял на течение.раздвижвай го малко по малко и ще мине

01.07.07
07:58

казано от FRANKO1 на 30.06.07, 12:59:

по-вероятно е да си спал накриво или да си стоял на течение.раздвижвай го малко по малко и ще мине

На същото мнение съм ;)
Намери някой да ти направи един масаж, много ще те облекчи.

01.07.07
08:04

Пробвах с разни масажи и раздвижвания вчера ама неска пак ме боли.Надявам се че поне до утре ще ми мине.

01.07.07
09:52

не стой на течение, че последствията са сериозни!познавам хора, които с месеци не могат да се изправят от такова нещо!

06.07.07
21:54

Махна са болката ама след цялата тая работа движението ми на врата на ляво е по-малко от това на дясно.

07.07.07
07:16

Ще се оправи, лека по лека го раздвижвай и не стой на течение, че аз си патих от такива работи :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1